Livit zilversplint / zilverorthese

Livit Zilver

Zilver is mooi én vorm- en krasvast

Het zilver dat Livit gebruikt voor de zilverorthesen, ook wel silversplint of Silver Ringen genoemd, is 925 zilver. Dat betekent dat het materiaal voor 92,5 gewichtsprocent uit puur zilver bestaat. De rest is een legering, meestal met koper erin. We gebruiken juist niet 100% zilver omdat dat zeer buigzaam is, waardoor het gemakkelijk beschadigt. Daarom wordt puur zilver nooit gebruikt voor juwelen – en ook niet voor orthesen. Door het te mengen is het materiaal harder en beter bestand tegen krassen en schade. Zo heeft de zilverorthese een langere levensduur én blijven alle bochten en krommingen goed op hun plaats. Iedere Livit zilverorthese heeft een 925 zilver stempel die de kwaliteit garandeert. Lees meer over de gewenningsperiode en het onderhoud van uw zilverorthese in de gebruikershandleiding zilverorthese. Op onze zilverafdeling werken uitsluitend hooggekwalificeerde goud- en zilversmeden die samen met onze handspecialisten een perfect én prachtig stukje maatwerk afleveren.

Maak een afspraak

Wilt u weten hoe een zilverorthese u kan ondersteunen bij uw pols- of handproblemen? Maak snel een afspraak en kom bij ons langs.

Maak een afspraak

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer