VoetExpert – partners in voetzorg

Met onze VoetExpert partners kunnen wij u nog beter helpen. Wij geloven in zorg dichtbij: in het eigen dorp of in de eigen wijk.

Behoefte van de klant centraal

Ons uitgangspunt is de behoefte van u als klant. Deze behoefte kan zitten in betere informatie, duidelijkheid en afstemming. Met VoetExpert® zorgen we dat het, nu soms gefragmenteerde zorglandschap, beter aansluit bij uw behoefte. Wij ontzorgen u doordat u van podotherapie tot het aanmeten van orthopedisch schoeisel op één adres terecht kunt. Het zorgtraject wordt hierdoor aanzienlijk verkort.

VoetExpert

Livit Ottobock Care werkt in de regio samen met partnerbedrijven in de orthopedische schoentechnologie. Deze samenwerking noemen wij VoetExpert®. Door onze krachten te bundelen kunnen wij u het beste van beide werelden bieden: het maatwerk en de persoonlijke service van een lokale orthopedische schoenmaker in combinatie met de (schaal-)voordelen van een landelijk bedrijf. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben én gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen in de orthopedie, kunnen wij u van de beste zorg voorzien. Ook bij onze VoetExpert partners. Met VoetExpert zijn uw voeten in de beste handen, nu en in de toekomst. 

Stichting SOHN 

Alle VoetExpert partners zijn ook lid van Stichting Sohn. De  Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden. 

Lid van SEMH 

De SEMH  is een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. De door de SEMH erkende leverancier is een professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen, bent u bij de erkende leverancier in goede handen. Alle onze VoetExpert partners zijn door  SEMH gecertificeerde zorgleveranciers. 

Klachtenprocedure 

Al onze VoetExpert partners conformeren zich aan de klachtenprocedure van Livit Ottobock Care. Voor meer informatie over onze klachtenafhandeling klik hier

Onze VoetExpert partners:

Pims

Orthopedie

Gladiolenstraat 29

2161 KM Lisse

Tel: +31(0)638493093

Stapsgewijs

Schoentechniek

Hogeweg 91

6659 AH Wamel

Tel: +31(0)618813289

Damen

Schoentechniek

Loeffstraat 12a

5142 ER Waalwijk

Tel: 0416 650633

Stötefalk &

Lampe

Papierbaan 2B

9672 BH Winschoten

Tel: +31 (0)597 671 038

Podotherapie

Hermanns

Mercuriusplein 5

5971 LW Grubbenvorst

Tel: +31(0)85 053 00 33

Maatschoenmaker

Egmond

Berg 1

5671 CA Nuenen

Tel: 040 – 283 9205

Glasenap

Orthopedie

Ruysdaelstraat 49a bg

1071 XA Amsterdam

Tel: +31(0)657654441

Canjels logo

Canjels

Orthopedie

Tel.

 +31(0)638208970

Footcare

Solutions

’t Bedrijvencentrum

Molenweg 26 Heerde

Tel: +31(0)611429759

VoetExpert partner worden?

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. Alle VoetExpert partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen (geografisch) gebied en werken als regionale dealer volgens de kwaliteitsstandaarden van Livit Ottobock Care. Ben je creatief, ondernemend, bereid om hard te werken en geïnteresseerd om als orthopedisch schoenmaker een praktijk op te zetten die volledig aansluit op jouw visie? Daar kunnen wij je mee helpen! Heb je interesse of wil je meer informatie? Lees dan hier verder.

Lees meer