Corona update

Open voor noodzakelijke zorg

Uw gezondheid en die van onze collega’s staan op nummer één. Wij hebben daarom extra maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus. Hier leest u welke maatregelen dat zijn. Onnodig fysiek contact tussen u en onze medewerkers willen wij zo veel mogelijk voorkomen. Daarom plannen wij indien mogelijk eerst een telefonisch consult met u in.

 

VoetExpert, een samenwerking van Livit en Hermanns Podotherapie

VoetExpert Podotherapie en orthopedie

Livit Orthopedie is marktleider in Nederland op het gebied van orthopedische hulmiddelen en Podotherapie Hermanns een leidende podotherapie partij. Hermanns en Livit zijn een samenwerking aangegaan op basis van complementaire protocollen en in nauwe samenspraak met de grote zorgverzekeraars van Nederland.

Behoefte van de patiënt centraal

Uitgangspunt is de behoefte van de patiënt. De behoefte zit in betere informatie, duidelijkheid en afstemming. Met VoetExpert zorgen we dat het nu soms fragmentarische zorglandschap beter aansluit. Uw patiënt wordt ontzorgd doordat deze van podotherapie tot het aanmeten van orthopedisch schoeisel op één adres terecht kan. Het zorgtraject wordt hierdoor aanzienlijk verkort.