Livit VoetExpert Partners

Samen met onze partners kunnen wij u nog beter helpen. Wij geloven in zorg dichtbij: in het eigen dorp of in de eigen wijk.

VoetExpert 

Livit werkt in de regio samen met partnerbedrijven in de orthopedische technologie. Deze samenwerking noemen wij VoetExpert. Door onze krachten te bundelen kunnen wij u het beste van beide werelden bieden: het maatwerk en de persoonlijke service van uw lokale orthopedische schoenmaker in combinatie met de (schaal)voordelen van een landelijk bedrijf. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben én gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen in de orthopedie, bent u altijd verzekerd van de beste zorg. Ook bij onze VoetEXpert partners.

Met VoetExpert® zijn uw voeten in de beste handen, nu en in de toekomst.

Stichting SOHN

Alle VoetExpert partners zijn ook lid van Stichting Sohn. De Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden.

Lid van SEMH

De SEMH is een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. De door de SEMH erkende leverancier is een professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. Alle onze VoetExpert partners zijn door  Semh gecertificeerde zorgleveranciers.

Klachtenprocedure

Al onze VoetExpert partners conformeren zich aan de klachtenprocedure van Livit. Voor meer informatie over onze klachtenafhandeling klik hier.

 

Onze VoetExpert Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podotherapie Hermanns logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over VoetExpert?

Lees meer over VoetExpert