Enkel Voet orthesen

Er zijn verschillende orthesen voor de enkel en voet. Welke enkel voet orthese van toepassing is op uw situatie, wordt uiteraard bepaald door de functie die nodig is en uw persoonlijke wensen. Samen met Livit Ottobock Care en uw specialist kiest u welke oplossing het beste bij u past.

Vind een Livit enkel voet orthesen locatie bij u in de buurt

Met meer dan 155 locaties vindt u altijd een locatie bij u in de buurt

Wordt uw behandeling door uw verzekering vergoed?

Selecteer uw verzekeraar om te kijken of u vergoed wordt

Veelgestelde vragen over enkel voet orthesen

 • De garantietermijn op materiaal- en productiefouten in uw orthese is één jaar. Voor producten die niet door Livit Ottobock Care worden gemaakt, zijn de garantievoorwaarden van de fabrikant van toepassing.

  Lees uitgebreid antwoord
 • U kunt het kunststof deel van de orthese schoonmaken met water of een sopje. Soms is de orthesevoorzien van een leren schoentje, let erop dat die tijdens het schoonmaken niet nat wordt. Verder is er geen onderhoud nodig.

  Lees uitgebreid antwoord
 • De enkel voet orthese Orteam Tatum wordt op maat gemaakt en kan van een print naar keuze worden voorzien. De print kan ook een effen kleur zijn. Vraag naar de mogelijkheden bij uw adviseur.

  Lees uitgebreid antwoord
 • In sommige situaties wordt een EVO voor de nacht vergoed tegen contracturen. Als dit ook noodzakelijk is, kan Livit Ottobock Care deze zo uitvoeren dat hij geen water opneemt en er een looprubber onder komt.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthesen die u bij Livit Ottobock Care hebt laten aanmeten, worden persoonlijk voor u op maat gemaakt. Dit betekent dat voor deze maatwerkproducten geen bedenktijd geldt. Wilt u na het bestellen van je orthese toch van de order afzien? Dan...

  Lees uitgebreid antwoord
Bekijk alle veelgestelde vragen

Verhaal van Anne en Bart

Anne en Bart hebben CP. ‘Er zijn momenten dat even geen zin heb om de hele tijd met alles rekening te houden. Dan wil ik net als andere moeders gewoon onbezorgd en vol energie genieten van mijn kind. Maar als ik dan naar Bart kijk, dan denk ik, die komt er wel. Hij is helemaal niet bezig met zijn beperkingen, hij wil gewoon lekker spelen. Daar kan ik nog wat van leren. Je vooral richten op wat wel kan. En dat is veel. In mijn toekomstdroom gaat Bart zelfstandig wonen, in welke vorm dan ook. Terwijl ik weer meer dingen voor mezelf oppak. Gewoon dingen doen waar ik blij van word en energie van krijg. En ondertussen blijven we uniek. Niet om wat we hebben, maar om wie we zijn.’

Bekijk het hele verhaal

Meer informatie over enkel voet orthesen

Als uw enkel of voet niet goed functioneert, kan dit heel belemmerend zijn in het dagelijks leven. Uw vrijheid en zelfstandigheid worden erdoor beperkt. Een orthese kan helpen om u te ondersteunen, om uw gewricht rust te geven of juist om beter te laten bewegen. Net wat u nodig heeft. Enkel en voetorthesen zijn er in verschillende soorten, functionaliteiten en materialen.

Confectie orthesen zijn oplossingen die we uit voorraad kunnen leveren in standaard maten. Als deze niet passen of de juiste functionaliteit bieden, hebben we een groot assortiment maatwerkoplossingen.

Maatwerk orthesen worden gemaakt van zilver, kunststof, leer, stof, siliconen of combinaties hiervan in onze eigen werkplaats in Dordrecht. Hier werken specialisten die jouw persoonlijke orthese maken en ervoor zorgen dat u deze snel geleverd krijgt waar u dat wilt.