Vooruitgang in beweging

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.
Wat er ook verschijnt aan de horizon van de orthopedie en revalidatietechniek, wij weten ervan, wij zijn erbij, wij maken er deel van uit.

Onze droom is iedereen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat weer beter te laten bewegen. Zodat ze weer verder kunnen met hun leven. Sterker, zelfstandiger en vol zelfvertrouwen.

Livit heeft er alles voor over om deze droom te verwezenlijken. Elke dag opnieuw zetten we ons daar met hart, ziel en expertise voor in.

Wilt u meer weten over de trends en ontwikkelingen op het gebied van orthopedische hulpmiddelen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrieven en lees vorige uitgaven hier.

“Vooruitgang in beweging komt alleen tot stand als expertise, passie en inzet worden gebundeld. We laten u graag zien welke stappen we maken in productontwikkeling en innovatie.”

JAN-WILLEM VAN DER WINDT

CEO Livit

Toekomst

Naast concrete productoplossingen en nieuwe materialen investeert Livit ook in ontwikkelingen op de lange termijn. Op dit moment richten we ons op:

1. Digitaal aanmeten

Bij Livit zijn we overtuigd van de meerwaarde van digitaal aanmeten. Het inscannen van een afdruk van een lichaamsdeel, of soms direct van een lichaamsdeel en het digitaal corrigeren hiervan.

Livit gebruikt een ruim assortiment scanners zodat wij onze klanten in alle mogelijke situaties goed kunnen helpen.

1
2

2. 3D printen

Livit loopt voorop op het gebied van 3D printen vanuit de overtuiging dat deze technologie onze klanten de ideale pasvorm en ondersteuning kan bieden. Wij stellen hoge eisen aan duurzaamheid, draagcomfort en functionaliteit. Daarom werken wij samen met artsen, experts en toonaangevende bedrijven in de technologische sector.

3. Nanotechnologie

Op dit moment is nanotechnologie nog vooral een onderwerp in de schoenensector, maar op niet al te lange termijn kunt u druksensortechniek ook in de pro- en orthesen wereld verwachten.

Nanotechnologie stelt ons in staat om – hand in hand met 3D printing – professionele zorg en preventie te combineren.

3
4

4. Robotica

Livit stelt erg hoge eisen aan nauwkeurigheid. Met behulp van onze 7-assige high tec robot worden onze maatwerkproducten met hoge precisie gemaakt én gegarandeerd.

Producten

Cosmetische prothese

Een cosmetische prothese (actief of passief) zorgt dat het lichaam er zo ‘normaal’ mogelijk uitziet. De Gesculpteerde Siliconen van Livit zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Ze worden gemaakt naar voorbeeld van de aanwezige lichaamsdelen en met veel precisie en vakmanschap afgewerkt.

Lees meer

Pace-Pro

De Pace-Pro is een subtiel en comfortabel beschermingsproduct, dat ervoor zorgt dat iedereen met een pacemaker of ICD-implantaat angstvrij en veilig kan bewegen. Weer vrij kunnen bewegen draagt voor een pacemaker of ICT-drager bij aan hartrevalidatite en soms ook aan arbeidsherintegratie.

Lees meer

Carbon

Carbon is een materiaal dat Livit kan inzetten bij elke orthese die stijfheid en/of veerkracht vereist.

De belangrijkste eigenschap van het materiaal is de vormvastheid na het uitharden.

Voetdrukmeting

Voetzweren tot en met amputatie van teen, voet of been; dat lot treft veel mensen met diabetes.

Met een voetdrukmeting kan de drukverlagende werking van orthopedische schoenen worden verbeterd. En kunnen maatregelen worden getroffen om wonden te voorkomen.

Heeft u een idee dat u met ons wilt delen?

Neem dan contact op met ons innovatieteam via innovatie@livit.nl of met uw orthopedisch adviseur.

Vraag stellen Afspraak maken

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

illustratie

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Klantenservice

illustratie

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice

Innovatie

illustratie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer