Werk en Veiligheid

Welkom bij Livit Ottobock Care, uw partner in werkveiligheid en risicobeheer. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidstrainingen of advies op maat, wij zijn er om uw bedrijf te ondersteunen in het creëren van een veilige en comfortabele werkomgeving waarin uw medewerkers kunnen gedijen.

Vind een Livit werk en veiligheid locatie bij u in de buurt

Met meer dan 150 locaties vindt u altijd een locatie bij u in de buurt

Veelgestelde vragen over werk en veiligheid

 • Nee, dat is niet verplicht. Wel heeft u een opdrachtbon van Livit Ottobock Care nodig die is ingevuld en ondertekend door uw werkgever. 

  Lees uitgebreid antwoord
 • Nee, tenzij de vergoeding via het UWV verloopt. Wel hebben wij van u een ingevulde opdrachtbon nodig, als uw medewerker bij ons een afspraak maakt. 

  Lees uitgebreid antwoord
 • Uw orthopedisch adviseur bespreekt uw voetklachten en meet uw voeten. U bespreekt gezamenlijk welke oplossing het best bij u past: OSA, OSB of een aanpassing aan uw confectieveiligheidsschoen. Afhankelijk van het type veiligheidsschoen dat u nodig heeft, maakt de adviseur...

  Lees uitgebreid antwoord
 • Gemiddeld tussen de 6 en 8 weken.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Livit Ottobock Care levert aangepaste veiligheidsschoenen met waarborging van de certificering. Ook na de aanpassing voldoen uw veiligheidsschoenen aan de eisen conform de Europese norm EN ISO20345:2011.

  Lees uitgebreid antwoord
Bekijk alle veelgestelde vragen