Werk en Veiligheid

Iedereen wil veilig en prettig werken en veiligheidsschoenen spelen daar een belangrijke rol in. Wij maken en leveren veiligheidsschoenen en steunzolen, maar wij mogen als erkend bedrijf ook alle (orthopedische) aanpassingen aan veiligheidsschoenen uitvoeren, waarbij de certificering van de schoenen geborgd blijft. Of het nu gaat om steunzolen, schoenaanpassingen of volledig op maat gemaakte veiligheidsschoenen, bij ons staat veiligheid en comfort altijd voorop!

Veiligheidsschoenen en Werkschoenen - Livit Ottobock Care

Vind een Livit werk en veiligheid locatie bij u in de buurt

Met meer dan 155 locaties vindt u altijd een locatie bij u in de buurt

Veelgestelde vragen over werk en veiligheid

 • Nee, dat is niet verplicht. Wel heeft u een opdrachtbon van Livit Ottobock Care nodig die is ingevuld en ondertekend door uw werkgever. 

  Lees uitgebreid antwoord
 • Nee, tenzij de vergoeding via het UWV verloopt. Wel hebben wij van u een ingevulde opdrachtbon nodig, als uw medewerker bij ons een afspraak maakt. 

  Lees uitgebreid antwoord
 • Uw orthopedisch adviseur bespreekt uw voetklachten en meet uw voeten. U bespreekt gezamenlijk welke oplossing het best bij u past: OSA, OSB of een aanpassing aan uw confectieveiligheidsschoen. Afhankelijk van het type veiligheidsschoen dat u nodig heeft, maakt de adviseur...

  Lees uitgebreid antwoord
 • Gemiddeld tussen de 3 en 6 weken.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carolien van Gelderen, Manager Business to Business op 06 – 53 364 373, of per mail veiligheidzakelijk@livit.nl.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Livit Ottobock Care levert aangepaste veiligheidsschoenen met waarborging van de certificering. Ook na de aanpassing voldoen uw veiligheidsschoenen aan de eisen conform de Europese norm EN ISO20345:2011.

  Lees uitgebreid antwoord
Bekijk alle veelgestelde vragen