Ambulo

Een van de nieuwste Livit Ottobock Care innovaties is onze eigen orthopedische maatschoenenlijn: Ambulo®. Deze schoenenlijn is ontworpen vanuit onze overtuiging dat orthopedische maatschoenen én mode wel degelijk hand in hand kunnen gaan. Onze orthopedisch adviseurs vertellen u graag meer over de Ambulo® maatschoenen.

Vind een Livit ambulo locatie bij u in de buurt

Met meer dan 153 locaties vindt u altijd een locatie bij u in de buurt

Wordt uw behandeling door uw verzekering vergoed?

Selecteer uw verzekeraar om te kijken of u vergoed wordt

Veelgestelde vragen over ambulo

 • Orthopedische schoenen kunnen helpen bij een breed scala aan voetklachten, enkelklachten en heup- en rugklachten. Maar ook bij aandoeningen zoals artrose, diabetes, neuropathie en platvoeten.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Het traject van uw eerste afspraak tot het moment dat u op uw nieuwe schoenen de deur uit gaat duurt ongeveer vier tot acht weken. Dit is afhankelijk van de complexiteit van uw voetafwijking.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Bij het ophalen van uw schoenen krijgt u een onderhoudsbrochure mee. Lees deze goed door, voor een optimaal draagcomfort. De belangrijkste punten voor u op een rijtje: • Gebruik een schoenlepel bij het aantrekken van uw schoenen • Zorg dat...

  Lees uitgebreid antwoord
 • De eerste keer dat we (semi-) orthopedische schoenen voor u maken, is de levertijd ongeveer vier tot acht weken. Hoe lang het precies duurt, hangt af van hoe complex de aanpassingen aan de schoen zijn. Ook is het soms nodig...

  Lees uitgebreid antwoord
 • Op de pasvorm heeft u drie maanden garantie. Op het materiaal is dat zes maanden. Op slijtage door gebruik geldt geen garantie. 

  Lees uitgebreid antwoord
Bekijk alle veelgestelde vragen