Braces en orthesen online bestellen

Bestellen van braces en orthesen gaat eenvoudig en snel via de webshop Blessurewijzer.nl. U heeft de bestelling snel in huis en de kwaliteit is zoals u die van Livit gewend bent.

Braces en vergoedingen

Een orthese of brace wordt in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed via uw zorgverzekering. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet u aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • U bent in het bezit van een recente verwijzing van een medisch specialist (orthopeed, reumatoloog etc.).
  • Het beoogd gebruik is permanent en langdurig / chronisch, dat wil zeggen dat u het product dagelijks gebruikt en ‘levenslang’ nodig heeft. Dit is waarschijnlijk niet het geval bij het Carpaal Tunnel Syndroom.
  • Het product wordt niet gebruikt voor sport.

Voor een concreet antwoord passend bij uw situatie, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen vervolgens aangeven of u wel of geen recht heeft op een gehele vergoeding of een gedeeltelijke vergoeding. Het product wordt altijd verrekend met uw eigen risico.

Mocht u niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, dan kunnen wij u een kwalitatief en voordelig alternatief bieden uit onze webshop voor braces en orthesen.

Blessurewijzer.nl

Niet vergoed en toch een brace of orthese bestellen?

Voldoet u niet aan bovenstaande voorwaarden, dan kunnen wij u een kwalitatief en voordelig alternatief bieden via onze webshop voor braces en orthesen Blessurewijzer.nl.  Hier bent u verzekerd van Livit kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Naar Blessurewijzer