Prothesen

Prothesen

Een prothese is een hulpmiddel dat een ontbrekend of geamputeerd ledemaat vervangt. Dit kan een been zijn, een arm of een deel van uw been of arm. Een prothese kan functies van het missende lichaamsdeel overnemen, maar u kunt ook om cosmetische redenen voor een prothese kiezen.

Iedereen heeft een andere anatomie, maar ook een andere levensstijl en andere wensen. Een prothese wordt daarom speciaal voor u op maat gemaakt. Het aanmeten gebeurt altijd in overleg met u, uw revalidatiearts, uw orthopedisch adviseur en fysiotherapeut. Zo weet u zeker dat u de prothese krijgt die het beste bij u past.

Prothesen laten aanmeten

In nog geen 2 minuten laten wij u graag zien wat u kunt verwachten wanneer u een prothese laat aanmeten. Zo bent u alvast goed voorbereid op uw eventuele eerste afspraak met een van onze adviseurs.


Veelgestelde vragen

Armprothesen

Lees meer informatie over de verschillende armprothesen

Lees meer

Beenprothesen

Lees meer informatie over de verschillende beenprothesen

Lees meer
beoordeling

Mario -19-07-2018

Livit heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van de juiste oplossing inzake en pinkprothese. Ik ben ze dankbaar!

beoordeling

Toon van der Heijden - 26-02-2018

Klantgericht. De prothesemaker kan zeer goed luisteren naar klacht en denkt mee.

beoordeling

Monique - 26-01-2018

Mijn adviseur van Livit denkt met me mee, is heel deskundig, heeft goede tips en zorgt ervoor dat ik ondanks mijn beperkingen heel goed kan functioneren, zowel privé als beroepsmatig.

Wilt u meer informatie over onze prothesen?

Meer informatie over het gebruik van prothesen? Klik hieronder op de links om onze product folder en gebruikershandleiding te lezen. Daarin staat alles wat u moet weten over de prothesen van Livit.

Product folder Prothesen

Gebruikershandleiding Prothesen

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.