Heeft u klachten aan uw hand?

U gebruikt uw hand heel de dag door. Vanzelfsprekend om dingen mee vast te pakken, maar door de zenuweinden in de vingers is het ook ons belangrijkste tastzintuig. Hoe vaak u uw hand gebruikt, merkt u pas echt wanneer u er last van heeft. Handklachten komen veel voor. Ongeveer 1 op de 8 mensen krijgt ermee te maken.

Hulp bij klachten aan de hand

Hoe Livit Ottobock Care  helpt bij klachten aan de hand

Een hand en polsspalk, ook wel brace of orthese genoemd, geeft rust en zorgt voor een goede positie van de hand, pols en vingers. De hand en polsspalk wordt bij aandoeningen van de hand, pols en vingers ingezet en zorgt ervoor dat de mobiliteit van de pols en hand wordt behouden en versterkt. Een hand en polsspalk kan in verschillende uitvoeringen, maten en materialen worden geleverd. Uw orthopedisch adviseur kan u vertellen welke hand en polsspalk het meest geschikt is.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee je weer vrij(er) kunt bewegen.