Vanaf heden zet Livit landelijk digitale voetdrukmeetplaten in. Tijdens de gratis voetdrukmeting loopt u een aantal keer over een gevoelige meetplaat en wordt de drukverdeling onder de voet al lopend nauwkeurig geregistreerd. Zo kunnen wij een zo persoonlijk mogelijk advies voor uw voeten geven. De drukmeting duurt slechts een paar minuten en direct hierna krijgt u van onze adviseur een persoonlijk advies over het ontstaan van uw klachten en hoe u van deze klachten afkomt: het digitaal voetenpaspoort.

In het digitaal voetenpaspoort staan uw persoonlijke voetdrukgegevens. Dit rapport kunt u zelf inzien en ook delen met uw huisarts of fysiotherapeut.

Uiteraard kunt u voor vragen over de rapportage altijd terecht bij uw eigen adviseur, hij of zij kan de resultaten direct met u bespreken en u voorzien van persoonlijk advies.

Meer weten, of direct een gratis afspraak boeken? Klik hier

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer