Voet

U gebruikt uw voeten de hele dag, dus als u er last van heeft, is dat vervelend. Pijn in de voeten hoeft niet te ontstaan in de voet. De oorzaak van de pijn kan elders in het lichaam zijn. Het omgekeerde is ook waar; pijn in uw been, of zelfs onderrug, kan veroorzaakt worden door uw voeten. Zie uw voeten als het fundament van uw lichaam, en u begrijpt dat een scheef fundament voor problemen in de rest van het lichaam zorgt. Als de basis scheef is, corrigeert uw lichaam de spieren en gewrichten boven de voet zelf. Dat kan klachten aan de knie, lage rug en/of uw heup opleveren. Draag op maat gemaakte steunzolen om het fundament te corrigeren, zodat klachten verminderen tot geheel verdwijnen.

Pijn in voet

Er zijn verschillende soorten aandoeningen aan de voet. Hieronder staan de meest voorkomende. Klik op een aandoening om er meer over te lezen:

Hoe Livit helpt

Schoenen

Schoenen ondersteunen uw lichaamshouding door die te corrigeren en/of te stabiliseren.

Schoenen

Steunzolen

Steunzolen ondersteunen de juiste lichaamshouding door de stand van de voet te corrigeren.

Steunzolen

Livit voetscan bij orthopedisch adviseur

Bij onze voetscan wordt de drukverdeling onder uw voet nauwkeurig geregistreerd. Zo kunnen wij een zo persoonlijk mogelijk advies voor uw voeten geven.

Voetscan

Over Livit en Blessurewijzer

Wij zijn Livit Orthopedie, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. Iedereen bij Livit zet zich maximaal in om het leven van onze klanten een stukje beter te maken.

Onze webshop Blessurewijzer.nl biedt de beste (product)oplossingen. Geselecteerd door zeer ervaren revalidatieartsen, orthopeden, orthopedisch adviseurs en fysiotherapeuten en in de praktijk bewezen door een grote groep dragers.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer