Heeft u klachten aan uw voet?

U gebruikt de voeten de hele dag, dus als u er last van heeft, is dat vervelend. Pijn in de voeten hoeft niet te ontstaan in de voet. De oorzaak van de pijn kan elders in het lichaam zijn. Het omgekeerde is ook waar; pijn in je been, heup, of zelfs onderrug, kan veroorzaakt worden door de voeten.

Hulp bij voetklachten

Stekende pijn in de hiel is vaak een symptoom van hielspoor. De hiel is het achterste deel van de voet, op de plek waar de hak van een schoen zit. De hiel is belangrijk om te kunnen lopen. Het biedt stabiliteit aan het lijf erboven en zet de voetafzet om in de lopende beweging van het lichaam.

Hoe Livit helpt

Ieder voetprobleem is uniek. Steunzolen kunnen helpen bij veel voetaandoeningen, omdat zolen de juiste lichaamshouding ondersteunen door de stand van de voet te corrigeren. Draag op maat gemaakte steunzolen om je looppatroon te corrigeren, zodat uw klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Bij een Livit voetscan wordt de drukverdeling onder uw voet nauwkeurig geregistreerd. Zo kunnen wij een zo persoonlijk mogelijk advies voor uw voeten geven.

Heeft u voetklachten waardoor u geen confectieschoenen uit de winkel meer kunt dragen en een aanpassing aan je schoenen, zoals steunzolen, niet voldoende is? Dan kunt u in overleg met uw arts in aanmerking komen voor orthopedische schoenen. Orthopedische schoenen zijn schoenen die wij gedeeltelijk of volledig voor u op maat maken. U kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en leersoorten. Onze orthopedisch adviseur kan u helpen bij je keuze.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.