Heeft u klachten aan uw pols?

Je pols verbindt de onderarm met de hand. Je gebruikt je handen heel de dag in verschillende posities. Je pols zorgt ervoor dat die posities gemaakt kunnen worden. Bij klachten aan de pols worden alledaagse handelingen beperkt door pijnklachten.

Hulp bij klachten aan de pols

Een op de acht mensen krijgt te maken met polsklachten. De meest voorkomende klacht is pijn als gevolg van overbelasting. U ervaart stekende en/of zeurende pijn als u dingen vastpakt of optilt.

Hoe Livit helpt

Een polsbrace, ook wel polsbandage of polsorthese genoemd, ontlast en stabiliseert het polsgewricht. Een brace is namelijk een laagdrempelige manier om de gewrichten in de pols en hand te ontzien. Hierdoor kunt u uw pols en hand blijven gebruiken, zonder dat de gewrichten worden overbelast. Een polsbrace kan in verschillende uitvoeringen, maten en materialen worden geleverd. Uw orthopedisch adviseur kan u vertellen welke polsbrace het meest geschikt is voor uw situatie.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor je op maat.