Heeft u klachten aan uw knie?

Je knie is het gewricht tussen het boven – en onderbeen. Je gebruikt je knie heel de dag door, zoals bij het lopen, zitten en staan. De meest knieklachten ontstaan door sport en slijtage aan het kraakbeen.

Hulp bij knieklachten

Kraakbeen in de knie slijt bij een infectie, een verkeerde kniestand of door ouderdom. In het geval van ouderdom is er sprake van artrose. In alle drie de gevallen ontstaat ernstige pijn in de knie bij het lopen, zitten en staan.

Hoe Livit Ottobock Care helpt

Een kniebrace biedt ondersteuning aan de knie en helpt bij het voorkomen van pijn en slijtage aan het kniegewricht. Met een kniebrace kunt u weer makkelijker bewegen tijdens het dagelijkse leven, of tijdens uw favoriete sport. Het kan zijn dat een confectiebrace voldoende voor u is, maar we kunnen ook een brace voor u op maat maken. Welke kniebrace het beste bij u past hangt af van verschillende factoren. Meer weten over de juiste kniebrace voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.