Vandaag staat in Waalwijk de eerste Kinderrevalidatie-verdiepingstraining voor gevorderden op het programma. Deze zeer specialistisch groep vormt een complex deel van onze klantgroep waar wij extra aandacht aan willen besteden.

training waalwijk kinderrevalidatie vakgroep P&ODaarom is afgelopen maanden hard gewerkt door Anton van de Water en Pieter van der Snoek om een zeer mooi en professioneel opleidingsprogramma samen te stellen.

Een programma dat nu niet alleen functioneel de productgroep kinder-revalidatie behandeld maar ook in gaat op Loop-AnalyseFunctie onderzoek en zelfs een blok Kinderpsychologie bevat.

 

  • Judith Witte (RM regio Amsterdam) neemt het gedeelte psychologie voor haar rekening. Zij werkte in deze branche voordat zij bij Livit in dienst kwam.
  • Stella Verschure (Kinderfysiotherapeut en docent aan de Hogeschool Rotterdam) en Hein Horninge (Physician Assistant Sophia Revalidatie) zijn bereid gevonden respectievelijk het “algemeen lichamelijk onderzoek” en “loopanalyses” te behandelen.

Het betreft dus een echte verdiepingstraining die zal bijdragen aan een nog professionelere behandeling van onze klant(jes)!

Met dank Anton & Pieter voor de opzet van dit mooie professionele programma.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer