Een osseointegratieprothese is een complexe naam voor wat ook wel een ‘klikprothese’ wordt genoemd. Deze prothese verschilt van de conventionele kokertechniek en wordt met een titanium pen direct aan het bot bevestigd. Dit is goed nieuws voor actieve mensen die met een ‘gewone’ kokerprothese klachten of problemen met pasvorm of comfort ervaren.

Uitvoerend arts

Livit Orthopedie levert de prothese in samenwerking met dr. H. Van de Meent. Hij is als revalidatiearts verbonden aan het Radbound UMC. De operatieve ingreep vindt onder zijn leiding plaats.

Dicht bij huis revalideren

Na de operatie(s) volgt een revalidatietraject van 4 tot 10 weken, afhankelijk van het niveau van de amputatie. Vanwege de duur van het gehele traject is het belangrijk dat de patiënt dit dicht bij huis kan doen.

Samenwerking Livit en Sophia

Het specialistisch karakter van het revalidatietraject vereist dat het revalidatieteam en de orthopedisch adviseur goed op elkaar ingespeeld zijn. Livit is er bijzonder trots op dat voor Zuidwest Nederland de keus gevallen is op Livit Orthopedie samen met revalidatiecentrum Sophia in Den Haag.

Livit Orthopedie is er klaar voor

Operationeel manager Wouter Akkerman van Livit Orthopedie is er klaar voor. ‘Mijn team van zeer ervaren orthopedisch adviseurs is volledig klaar om patiënten te helpen met deze revolutionaire methode. Samen met het revalidatieteam van Sophia zorgen we dat de prothese goed past en het beste comfort biedt. Zo kan de patiënt in het dagelijks leven weer doen wat hij of zij wilt’.
Akkerman is vastberaden osseointegratie een succes te maken: ‘Wij rusten niet totdat de klant volledig tevreden is over de prothese, de samenwerking van het revalidatieteam en over onze dienstverlening!’.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer