Bij welke klachten helpen steunzolen?

Voetklachten zijn zeer uiteenlopend. Ditzelfde geldt voor de oorzaken van voetklachten. Belangrijk om te realiseren is dat pijn in de voet niet hoeft te ontstaan in de voet zelf. Pijn in de voet kan bijvoorbeeld ontstaan door scheefstand van de knie, het bekken of de onderrug. Zo ervaart u pijn in de voet, maar ligt de oorzaak elders in het lichaam. Steunzolen ondersteunen en ontlasten uw voeten en lichaamshouding en helpen bij:

Staat uw klacht er niet tussen? Zoek dan simpel en snel via ”Hulp bij” naar de juiste klacht en ontdek de oplossing die wij u kunnen bieden.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer