Podotherapeutische steunzolen

Podotherapeutische steunzolen zijn inlegzolen voor in uw schoenen. Ze corrigeren een verkeerde lichaamshouding door uw voeten te ondersteunen en te ontlasten.

Voor welke klachten helpen podotherapeutische steunzolen?

Podotherapeutische steunzolen kunnen allerlei lichamelijke klachten verhelpen. Klachten als gevolg van een verkeerde lichaamshouding kunnen op verschillende plekken voorkomen.

De meeste pijnklachten worden ervaren in de:

Welke soorten podotherapeutische steunzolen zijn er?

Een podotherapeutische zool kan druk verdelen, corrigeren of ondersteunen. De hoogte en materiaalkeuze hangen af van de functie van de zool. Er zijn ook speciale steunzolen voor  veiligheids- of sportschoenen, kinderschoenen of steunzolen voor gevoelige voeten bij bijvoorbeeld reuma of diabetes.

Podotherapie - Livit Podotherapie - Livit

Schoenen passen

Een steunzool past niet in elk type confectieschoen. We raden af – als ze al passen – de zolen in pumps of hakken te dragen. Bij platte schoenen en sneakers zijn er meestal geen problemen, mits de maat van de schoenen juist is. De schoenen zullen door de extra zool wat strakker aanvoelen in het begin. Neem daarom bij het passen van nieuwe schoenen altijd uw steunzolen mee naar de winkel.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer