Enkel

Uw enkel is het gewricht dat de voet met het onderbeen verbindt. Het is een scharniergewricht dat u o.a. gebruikt om te lopen, zwemmen of te sporten. Pijn in de enkel is een serieuze belemmering om dagelijks goed te functioneren.

Pijn in enkel

De meeste enkelklachten ontstaan door onverwachte bewegingen, waarvan verstuiking de meest voorkomende is. Dit wordt ook wel verzwikking genoemd, en is pijn die u voelt doordat de buitenbanden van het gewricht te ver uitrekken of scheuren. Deze klachten zijn te behandelen door een fysiotherapeut. Verder moet uw enkel rust krijgen om de pijn te verminderen en herstel te bevorderen. Hieronder staan veelvoorkomende klachten aan de knie. Klik op de link om er meer over te lezen:

Hoe Livit helpt

Beenorthesen

Een beenorthese ondersteunt uw been of een deel daarvan.

Beenorthesen

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer