Heeft u klachten aan uw bovenbeen?

U gebruikt uw benen de hele dag door, zoals bij het lopen, staan of sporten. Als u uw benen niet kunt bewegen zoals gewenst, verhinderen ze het dagelijks functioneren. Dit zorgt voor pijn en frustratie. Bovenbeenklachten kunnen vele oorzaken hebben.

Hulp bij klachten aan het bovenbeen

Pijn in het bovenbeen kan plotseling of geleidelijk aan ontstaan. Soms komt de pijn in het bovenbeen door overbelasting of een verkeerde manier van bewegen. Vooral lang en vaak dezelfde bewegingen maken zoals bij hardlopen, of juist een snelle en intense kracht leveren zoals bij sprinten kunnen irritatie en ontsteking aan de spieren en peesaanhechtingen veroorzaken. Verder komt pijn aan het bovenbeen vaak samen voor met een verkeerd beweegpatroon uit de rug of heup. Ook kan een beenlengteverschil meespelen bij het ontstaan van bovenbeenpijn en overbelastingklachten.

Over Livit Ottobock Care

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee je weer vrij(er) kunt bewegen.