Schouder

Telefoneren, eten en een tas oppakken; zomaar drie voorbeelden waarbij u uw schouder gebruikt. De schouder heeft bewegingsmogelijkheden in alle richtingen, zoals naar voren, boven en achteren. Pijnklachten in en rondom de schouder zijn daarom erg hinderlijk in het dagelijks leven.

Pijn in schouder

De meeste schouderklachten ontstaan door een ongeluk of slijtage. Soms kan een vastzittende nek of rug, pijn in de schouder veroorzaken.

Schouderorthesen

Schouderklachten zijn pijnlijk en vervelend. Schouderorthesen zijn ondersteunende hulpmiddelen die schouderklachten kunnen verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen.

Schouderprothesen

De schouderprothese is onderdeel van een armprothese en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. In overleg kan er gekozen worden voor een actieve of een passieve prothese. Een passieve prothese is grotendeels cosmetisch. Met een actieve prothese kunt u sommige functies als pakken, duwen en trekken weer (gedeeltelijk) uitoefenen.

Hoe Livit helpt

Schouderorthese

Een schouderorthese ondersteunt uw schouder door die te stabiliseren, immobiliseren of te corrigeren.

Lees meer

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer