Livit Voetscan Dagen

Heeft u wel eens last van vermoeide of pijnlijke voeten? Of lage rug of knieklachten? Kom dan naar Livit voor een gratis voetscan! U kunt eventuele problemen tijdig ontdekken en bestaande klachten verhelpen of verminderen.

De voetscan dagen worden georganiseerd op verschillende Livit locaties in Nederland.
Zie voor de data & locaties hieronder. Vrije inloop tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Aanmelden hoeft niet, maar dat vinden wij wel fijn!

Data

Nieuwe data voor 2020 volgen snel!

Livit Voetscan

Tijdens de Voetscan Dagen maken wij een scan van uw voeten door middel van een dynamische voetdrukmeting. Hiermee kunnen wij de oorzaak van eventuele voetklachten nog beter achterhalen, want meer dan 8000 sensoren registreren de drukverdeling onder de voeten. En de druk per sensor wordt tot wel 500 keer per seconde geanalyseerd! Tijdens deze dynamische meting loopt u een aantal keer over een gevoelige meetplaat en wordt de drukverdeling onder de voet nauwkeurig geregistreerd. Zo kunnen wij een zo persoonlijk mogelijk advies voor uw voeten geven. De drukmeting duurt slechts een paar minuten en direct hierna krijgt u van onze adviseur een persoonlijk advies over het ontstaan van uw klachten en hoe u van deze klachten afkomt.

Digitaal Voetenpaspoort

Digitale Voetdrukmeting, voetscanNa afloop van de voetscan ontvangt u een digitaal voetenpaspoort met uw persoonlijke voetdruk gegevens erin. Dit rapport kunt u zelf inzien en ook delen met uw huisarts of fysiotherapeut.

 

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Livit Voetscan Dagen

 

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer