Livit webinar ‘De EVO-schoencombinatie in de praktijk’

Tijdens dit webinar leert u meer over de combinatievoorziening enkel-voetorthese (EVO) en aangepaste schoenen. Dit verdiepingswebinar is de derde variant in een reeks van webinars over orthopedische schoenen, welke we de afgelopen jaren hebben gegeven.

Livit webinar ‘De EVO-schoencombinatie in de praktijk’

In dit webinar worden de mogelijke combinatievoorzieningen besproken met de conceptbepaling en krijgt u een kant-en-klaar schoenadvies, wat u als zorgprofessional kan geven aan de cliënt die een EVO gaat dragen. We geven u uitleg over de aandachtspunten bij een EVO-schoencombinatie en een kijkje in de dagelijkse praktijk met deze combinatievoorziening. Door middel van praktijkvoorbeelden geven we tips hoe u in de toekomst kunt handelen wanneer er een probleem ontstaat bij deze combinatievoorziening. Ook geven we inzicht in de diversiteit van probleemstellingen rondom orthopedische schoenvoorzieningen.

Dit webinar is de derde in een reeks van webinars over orthopedische schoenen, welke we de afgelopen jaren hebben aangeboden. Mocht u de eerste twee webinars gemist hebben, dan raden we u aan om deze terug te kijken ter voorbereiding op dit webinar. U kunt ze hier terugkijken:

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit interessante webinar. Deelname is gratis.

Accreditatie

Deelname aan dit webinar is gratis. Het webinar is voor 1 punt geaccrediteerd voor fysiotherapeuten (via het SKF) en voor verpleegkundigen en verzorgenden (via V&VN).

Data

  • Donderdag 28 maart 2024 van 16.00-17.00 uur
  • Dinsdag 9 april 2024 van 12.00 uur tot 13.00 uur

Inschrijven webinar