Livit Orthopedie Eindhoven

vestiging Toledolaan 2A

Wij zijn te vinden in Revalidatiecentrum Blixembosch aan de Toledolaan 2a. LET OP: gelieve de eigen ingang van Livit te gebruiken en NIET de hoofdingang van Libra revalidatiecentrum Blixembosch,ivm de huidige Coronamaatregelen. Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Eindhoven Toledolaan kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Locatie bevindt zich in Revalidatiecentrum Blixembosch

  • Toledolaan 2A
  • 5629 CCEindhoven
Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00

Livit Orthopedie Eindhoven

Routebeschrijving Livit Orthopedie Eindhoven Toledolaan

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Den Bosch

Ga de A2 op richting Tilburg/Eindhoven. Volg de twee linkerrijstroken bij het knooppunt Ekkersweijer om de borden Centrum/Woensel te volgen. Houd links aan om in te voegen op de A50. Volg de tweede rijstrook van rechts om afrit 6 richting Ekkersrijt te nemen. Houd weer links aan bij de splitsing. Neem op de rotonde de tweede afslag. Ga rechtdoor. Sla aan het eind van de weg linksaf naar Ekkersrijt. Vervolg uw weg linksaf naar de Huizingalaan. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Castaliëlaan. Sla rechtsaf naar de Toledolaan. Livit bevindt zich rechts, bij Libra Revalidatie en Audiologie.

Vanuit Venlo

Ga de A67 op richting Nijmegen/Eindhoven. Houd na 54 kilometer links aan op de splitsing, rij door op de A2 en volg de borden ’s-Hertogenbosch/Tilburg. Houd rechts aan, blijf op de A2 en volg de borden Amsterdam/’s-Hertogenbosch. Houd links aan bij de splitsing en rij door op de A50. Volg de tweede rijstrook van rechts om afrit 6 richting Ekkersrijt te nemen. Houd weer links aan bij de splitsing. Neem op de rotonde de tweede afslag. Ga rechtdoor. Sla aan het eind van de weg linksaf naar Ekkersrijt. Vervolg uw weg linksaf naar de Huizingalaan. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Castaliëlaan. Sla rechtsaf naar de Toledolaan. Livit bevindt zich rechts, bij Libra Revalidatie en Audiologie.

Parkeren

● Op het terrein
● Gratis
● Invalidenparkeerplaatsen aanwezig

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus vanaf Eindhoven treinstation

Beste opties

Bus 9 richting Son en Breugel
Bus 11 richting Son via Ekkersrijt
Uitstappen bushalte Castiliëlaan

Looptijd 5 minuten

Loop in noordelijke richting over de Huizingalaan. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Castiliëlaan. Sla rechtsaf naar de Toledolaan. Volg de Toledolaan. Na ongeveer 200 meter vindt u Livit aan uw rechterzijde.

Andere optie

U kunt ook bus 1 nemen vanaf het treinstation en uitstappen bij bushalte Rijssellaan. Vanaf hier in het ongeveer 10 minuten lopen naar Livit.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer