Schouder en elleboog

Bij schouderklachten heeft u pijn in en rond uw schoudergewricht en vaak ook in uw bovenarm. Uw elleboog verbindt uw bovenarm met de onderarm. De elleboog zorgt dat uw arm kan strekken (extensie) en kan buigen (flexie). Dagelijks gebruikt u uw elleboog bij zaken als eten, fietsen en uzelf aankleden. Klachten aan de elleboog kunnen het dagelijks leven flink belemmeren.

Pijn aan schouder of elleboog

De meest voorkomende elleboogklachten zijn de tennisarm en de golferselleboog. U hoeft niet te tennissen of te golfen om hier last van te hebben. Bij een tennisarm heeft u pijn aan de buitenzijde van de elleboog. U voelt pijn bij het maken van een vuist en merkt krachtverlies. Een golferselleboog herkent u aan stekende en/of zeurende pijn aan de binnenzijde van de elleboog. Andere aandoeningen aan de elleboog of schouder kunnen zijn:

Hoe Livit helpt

Elleboogorthese

Een elleboogorthese ondersteunt uw elleboog door die te stabiliseren, immobiliseren of te corrigeren.

Lees meer

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer