Heeft u klachten aan uw elleboog?

De meest voorkomende klachten aan de elleboog zijn een tennisarm en een golferselleboog. U hoeft niet te tennissen of te golfen om hier last van te hebben. Bij een tennisarm is er pijn aan de buitenzijde van de elleboog. U voelt pijn bij het maken van een vuist en merkt krachtverlies.

Hulp bij klachten aan de elleboog

Hoe Livit Ottobock Care helpt bij klachten aan de elleboog

Een elleboogbrace, ook wel elleboogbandage of tennisarmspalk genoemd, zorgt voor ondersteuning aan het ellebooggewricht en geeft verlichting van pijnklachten. Met de elleboogbrace wordt de elleboog ontlast. De druk van de brace werkt verlichtend op ontstoken elleboogpezen zoals bij een tennisarm of slijmbeursontsteking. Maar ook om krachtverlies of bewegingsproblemen op te heffen door overbelasting of slijtage kan een elleboogbrace helpen.

Een elleboogbrace wordt ook vaak bij verschillende sporten gebruikt; Het zachte materiaal is comfortabel en je draagt de brace op de blote huid. De druk van de brace zorgt voor een goede vochtafvoer. Een elleboogbrace kan in verschillende modellen en materialen worden geleverd. Uw orthopedisch adviseur kan je vertellen welke elleboogbrace het meest geschikt is.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.

Bij Livit vinden wij dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Wij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is. Door te luisteren. Door mee te denken. Door te helpen. Met onze orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen. Net zolang tot we samen een oplossing vinden waarmee je weer vrij(er) kunt bewegen.