Heeft u klachten aan uw buik of romp?

De buik- en heupspieren werken samen met de rugspieren en houden de ‘core’ (het centrum van je lichaam) zo in evenwicht.

Hulp bij klachten aan de buik of romp

Hoe Livit helpt

Een korset zorgt voor ondersteuning van de romp en de rug en dient ter preventie of behandeling van romp of rugklachten. Ook tijdens de herstelperiode na een zware operatie, of bij instabiliteitsklachten kan een korset helpen. Door het dragen van een korset komt er uitwendige druk (compressie)op romp, zodat u minder pijn ervaart en de romp goed ondersteund wordt. Een korset kan in verschillende modellen en materialen worden geleverd. Uw orthopedisch adviseur kan u vertellen welk korset het meest geschikt voor u is.

Over Livit

Wij zijn Livit Ottobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland. Met 550 collega’ s zetten wij ons dagelijks in om mensen te ondersteunen bij hun mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten orthopedische hulpmiddelen; orthesen en braces, steunzolen, orthopedische schoenen, steunkousen en prothesen. Soms hebben we de oplossing in ons assortiment, soms maken we het speciaal voor u op maat.