Livit webinar 'Prothesezorg in de GRZ'

Datum: woensdag 21 april 2021 van 16.30 tot 17.30 uur

In dit webinar vertellen wij u meer over prothesezorg in de GRZ. Wij geven u inzichten in het keuzeproces met betrekking tot diverse prothesen of prothesecomponenten en de kosten en vergoedingen. Ook nemen wij u mee in het proces rondom de eerste verstrekking, het oplossen van problemen en het vervangen van een beenprothese. We hopen met deze module bij te dragen aan het op zorgvuldige en persoonlijke wijze doorlopen van een prothesetraject in de GRZ, waarbij – startend met de hulpvraag van de cliënt en in nauw overleg met de cliënt (samen beslissen) – wordt toegewerkt naar de keuze, het proberen, de levering en het gebruik van de juiste beenprothese.

Aanmelden Livit Webinar Prothesezorg in de GRZ

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer