ADAPT-IT®, de 3D-geprinte prothesekoker, waarmee de gebruiker realtime en onder alle omstandigheden controle heeft over de drukverdeling op zijn stomp.

In dit WEBINAR nemen wij u in 20 minuten mee in de toepassingen van 3D-printtechniek in de orthopedische hulpmiddelenzorg. En in het bijzonder in de vormvrijheid die deze techniek biedt, waardoor het mogelijk wordt lichtgewicht hulpmiddelen met een open structuur te printen. Een mooi voorbeeld hiervan is de volume adaptieve prothesekoker ADAPT-IT.

Meer informatie? Mail naar zorgprofessionals@livit.nl

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Aanmelden  voor de Livit webinar:

ADAPT-IT®; nieuwe techniek om pasvorm van de koker te controleren met de 3DP Volume Adaptieve Koker van Livit bij transtibiale amputaties%MCEPASTEBIN%

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer