Samenwerken in de voetzorg met VoetExpert

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren.

Wat is VoetExpert?

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. Alle VoetExpert partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen (geografisch) gebied en werken als regionale dealer volgens de kwaliteitsstandaarden van Livit. VoetExpert partner zijn betekent werken onder de paraplu van Livit Ottobock Care met de vrijheid van het eigen ondernemer zijn. Onze partners weten als geen ander hoe zij hun regio het best kunnen bedienen. Alle VoetExpert partners mogen exclusief gebruik maken van onze innovaties, zoals onze Ambulo schoenenlijn.

Waarom VoetExpert?

Samen met onze partners kunnen wij onze klanten nog beter helpen. Wij geloven in zorg dichtbij: in het eigen dorp of in de eigen wijk. Onze partners worden kritisch door ons geselecteerd en begeleid. Wij kijken bij de selectie van onze partners naar

  • klanttevredenheid,
  • verwijzers tevredenheid,
  • leveringsbetrouwbaarheid en
  • de kwaliteit van het product

Verder kijken wij ook naar de mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen en of men voldoet aan de geldende erkenningseisen, zoals die van de SEMH.

Stichting SOHN

Alle VoetExpert partners zijn ook lid van Stichting Sohn. De  Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden. 

Lid van SEMH 

De SEMH  is een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. De door de SEMH erkende leverancier is een professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. Alle onze VoetExpert partners zijn door  Semh gecertificeerde zorgleveranciers. 

Klachtenprocedure 

Al onze VoetExpert partners conformeren zich aan de klachtenprocedure van Livit. Voor meer informatie over onze klachtenafhandeling klik hier

VoetExpert Partners

Wie gingen u voor? Vind onze Voetexpert Partners hier.

Interesse in het VoetExpert partnerschap?

Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u meer vertellen over onze werkwijze en stappen.

Contact
Even voorstellen

Sjaak Egmond -maatschoenmaker en partner van VoetExpert

Binnen het VoetExpert concept kon ik mijn droom realiseren. Door gebruik te maken van de nieuwste productiemethoden, administratieve systemen en de beste contracten met alle zorgverzekeraars die VoetExpert mij biedt, kan ik me volledig richten op wat ik het beste kan en liefste doe: het maken van goede voorzieningen voor mijn cliënten en het geven van persoonlijk advies en service. Eigenlijk heb ik zo het beste van twee werelden en mijn cliënten dus ook!

Lees meer