Start je eigen orthopedische schoenpraktijk

Creëer een praktijk die waardevol is voor je cliënt, jezelf én voor je omgeving.

Wat is VoetExpert?

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. Alle VoetExpert partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen (geografisch) gebied en werken als regionale dealer volgens de kwaliteitsstandaarden van Livit. VoetExpert partner zijn betekent werken onder de paraplu van Livit Ottobock Care met de vrijheid van het eigen ondernemer zijn. Onze partners weten als geen ander hoe zij hun regio het best kunnen bedienen. Alle VoetExpert partners mogen exclusief gebruik maken van onze innovaties, zoals onze Ambulo schoenenlijn.

Waarom VoetExpert?

Wij geloven dat jij veel meer waarde kunt bieden aan je cliënten als jij werkt vanuit je eigen visie en volgens je eigen inzichten. Niemand weet zo goed als jij hoe je het beste resultaat kunt behalen samen met je cliënt. Maar dan moet je wel de vrijheid hebben om te ondernemen zoals jij dat wilt.
Dat is wat wij je bieden met VoetExpert®, een concept van Livit Ottobock Care. Of je nu al jaren werkzaam bent als orthopedisch schoenmaker of net je diploma hebt gehaald. Het is mogelijk om met minimale investeringen een praktijk op te zetten die precies past bij jouw idealen. Een praktijk die waardevol is voor je cliënten, voor jezelf én voor je (verwijzers)omgeving.

Samen met onze partners kunnen wij onze klanten nog beter helpen. Wij geloven in zorg dichtbij: in het eigen dorp of in de eigen wijk. Onze partners worden kritisch door ons geselecteerd en begeleid. Wij kijken bij de selectie van onze partners naar

  • klanttevredenheid
  • verwijzers tevredenheid
  • leveringsbetrouwbaarheid
  • de kwaliteit van het product

Verder kijken wij ook naar de mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen en of men voldoet aan de geldende erkenningseisen, zoals die van de SEMH.

Zelfstandigheid

Een gezonde ondernemersgeest en de bereidheid om hard te werken zijn belangrijk. Echte ondernemers maken het verschil door creativiteit en doorzettingsvermogen. Samen met ons maak jij een succes van je eigen zaak. Dit is de basis. Als deelnemer ben je zelfstandig ondernemer, net als wij. Door samen te werken als partners gaan we voor maximaal resultaat.

Persoonlijke inzet

Omdat je als partner van VoetExpert ook zelfstandig ondernemer bent, ben je volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in je eigen bedrijf. Motivatie en persoonlijke inzet zijn daarom belangrijk. Eigen initiatief en betrokkenheid worden zodoende direct beloond met tevreden klanten en een toenemende omzet.

Onze prestaties

Partnership met Livit Ottobock Care betekent een dynamische wisselwerking tussen lokaal ondernemerschap (je eigen inbreng) en het gebruik kunnen maken van jarenlange ervaring en ontwikkelde (digitale) producten van Livit voor het exploiteren van je onderneming.
Een ervaren team van professionals, gespecialiseerd in het orthopedische schoenenvak, werkt mee aan het versterken en uitbouwen van dit samenwerkingsconcept. Continu wordt ons concept doorontwikkeld en wordt er geïnnoveerd op product, dienst en proces. Dit maakt ons uniek!.
VoetExpert is een vooruitstrevend en snelgroeiend voetzorgconcept in Nederland.

Stichting SOHN

Alle VoetExpert partners zijn ook lid van Stichting Sohn. De  Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden. 

Lid van SEMH 

De SEMH  is een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. De door de SEMH erkende leverancier is een professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. Al onze VoetExpert partners zijn door  SEMH gecertificeerde zorgleveranciers. 

Klachtenprocedure 

Al onze VoetExpert partners conformeren zich aan de klachtenprocedure van Livit. Voor meer informatie over onze klachtenafhandeling klik hier

VoetExpert Partners

Wie gingen u voor? Vind onze Voetexpert Partners hier:

Pims

Orthopedie

Patrijsstraat 43

2162 GR Lisse

Tel: +31(0)638493093


Stapsgewijs

Schoentechniek

Hogeweg 91

6659 AH Wamel

Tel: +31(0)618813289

Damen

Schoentechniek

Loeffstraat 12a

5142 ER Waalwijk

Tel: 0416 650633

Stotefalk-en-Lampe-orthopedie-logo

Stötefalk &

Lampe

Papierbaan 2B

9672 BH Winschoten

Tel: 0597 671 038

Podotherapie

Hermanns

Mercuriusplein 5

5971 LW Grubbenvorst

Tel: +31(0)618813289

Logo Maatschoenmaker - Samenwerkingspartner Livit ottobock care
Maatschoenmaker

Egmond

Berg 1

5671 CA Nuenen

Tel: 0416 650633

Logo Glasenap- Samenwerkingspartner Livit ottobock care

Glasenap

Orthopedie

Ruysdaelstraat 49a bg

1071 XA Amsterdam

Tel: +31(0)657654441

Canjels logo

Canjels

Orthopedie

Tel.

 +31(0)638208970

Logo Footcare solutions - Samenwerkingspartner Livit ottobock care

Footcare

Solutions

’t Bedrijvencentrum

Molenweg 26 Heerde

Tel: +31(0)611429759

Interesse in het VoetExpert partnerschap?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek. Wij kunnen dan het concept verder toelichten en met je meedenken in een toekomstig businessplan.

Contact
Even voorstellen

Sjaak Egmond -maatschoenmaker en partner van VoetExpert

Binnen het VoetExpert concept kon ik mijn droom realiseren. Door gebruik te maken van de nieuwste productiemethoden, administratieve systemen en de beste contracten met alle zorgverzekeraars die VoetExpert mij biedt, kan ik me volledig richten op wat ik het beste kan en liefste doe: het maken van goede voorzieningen voor mijn cliënten en het geven van persoonlijk advies en service. Eigenlijk heb ik zo het beste van twee werelden en mijn cliënten dus ook!

Lees meer