Uw vraag zit hier vast bij

Aanpassing aan confectieschoenen

 • Twee weken na het maatnemen kunt u uw aangepaste schoenen ophalen.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Als u langskomt om uw aangepaste schoenen op te halen, kijken we of de aanpassingen aan uw wensen voldoen. Indien nodig maken we een controleafspraak met u.

  Lees uitgebreid antwoord
 • De aanpassing aan uw schoenen wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar, maar komt wel ten laste van uw eigen risico. De gebruikstermijn verschilt per verzekering. De confectieschoenen zelf komen voor uw eigen rekening.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Tijdens uw afspraak met de Livit Ottobock Care adviseur wordt samen met u bekeken welke schoenaanpassingen er voor u nodig zijn, meestal worden er afdrukken van uw voeten gemaakt.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Het enige dat u hoeft mee te nemen is uw verzekeringspas en de verwijsbrief van uw medisch specialist (orthopedisch chirurg, revalidatiearts, reumatoloog, dermatoloog of huisarts). Daarnaast is het handig als u een extra paar schoenen meeneemt er kan dan direct een paar achterblijven als een aanpassing nodig blijkt.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische schoenen zijn schoenen voor mensen die door verschillende oorzaken geen passende schoenen kunnen vinden in de schoenwinkel. Bij Livit Ottobock Care kun je terecht voor orthopedische schoenen voor zowel dames, heren als kinderen en voor veiligheidsschoenen.
  Wij maken en leveren OSA- en OSB-schoenen, maar ook aan veiligheidsschoenen, orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, orthopedische pantoffels en verbandschoenen.

  Lees uitgebreid antwoord