Livit was afgelopen donderdag en vrijdag weer aanwezig op het najaarscongres van de Vereniging van Revalidatieartsen in Maastricht (VRA).

Tussentitel

Er is veel gesproken over nieuwe technologische ontwikkelingen zoals 3D-printen en nanotechnologie. Met name op het gebied van prothesiologie zijn de revalidatie artsen en artsen in opleiding bijgepraat over de mogelijkheden die Livit kan bieden. Ook de techniek van osseointegratie die aanwezig was op de stand, was een onderwerp waar veel interesse voor was.

Ook is de Livit-trofee uitgereikt door onze algemeen directeur Jan Willem van der Windt. De trofee is dit jaar gewonnen door Mattijs Alsem, arts in opleiding revalidatiegeneeskunde. Hij heeft zich tijdens de opleiding op wetenschappelijk terrein bijzonder verdienstelijk gemaakt. De prijs heeft als doel wetenschappelijk onderzoek te stimuleren onder artsen in opleiding en revalidatieartsen.

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer