Zoals ieder jaar was Livit afgelopen donderdag en vrijdag weer aanwezig op het NOV-Congres in Veldhoven. Dit is een jaarlijks congres van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging. Het thema van dit congres was ‘Technologische ontwikkeling’. Een thema dat goed aansloot bij de pijlers van Livit.

Tijdens het congres lag het (digitale) innovatieboek van Livit ter inzage bij de stand en hiermee konden de adviseurs laten zien welke stappen we maken in productontwikkeling en innovatie. Daarnaast hadden we een van onze producten meegenomen: een schoensensor. We hebben de aanwezigen bij onze stand dan ook gevraagd om de sensor in de schoen zelf uit te proberen en te ervaren. De reacties waren zeer positief.

We kijken terug op twee succesvolle en mooie congresdagen!
Livit op NOV Congres

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer