Pacemaker beschermer PacePro orthese - Livit Orthopedie

Livit heeft de Pace-Pro ontwikkeld, een op maat gemaakte beschermingskap voor uw hartimplantaat, deze kan bevestigd worden in een van uw eigen nauwsluitende kledingstukken of in een door Livit op maat gemaakt mouwloos vest.

De Pace-Pro maakt het op een unieke wijze mogelijk dat iedereen met een pacemaker of (S-)ICD zich vrij en zelfstandig kan bewegen. Doordat de kap exact op maat van het lichaam wordt gevormd, worden comfort, bewegingsvrijheid en veiligheid gegarandeerd tijdens de risicovolle activiteiten. Zo draagt de Pace-Pro bij aan de hartrevalidatie en soms ook de arbeidsherintegratie.

Pace-Pro voorkomt beschadigingen

Mensen met hartproblemen kunnen een apparaat geïmplanteerd krijgen dat het hart helpt of bijstuurt in het behouden van zijn ritme. Dit apparaat kan een pacemaker, ICD of S-ICD zijn en kan worden geplaatst bij kinderen en volwassenen. Als er iets tegen de geïmplanteerde pacemaker, ICD of S-ICD aankomt, kan het apparaat beschadigen of er kan draadbreuk optreden. In dat geval moet iemand opnieuw geopereerd worden en dat brengt de nodige risico’s en ongemakken met zich mee.

Geen beperkingen meer

Daarnaast kunnen de randen van het apparaat pijnlijk zijn op het moment dat er iets tegenaan komt. Dit zijn de redenen dat activiteiten met een hoog risico op een impact door specialisten wordt afgeraden. Toch is het onderhouden van een goede conditie erg belangrijk voor het functioneren van het hart. In sommige gevallen betekent dit dat iemand niet in staat is zijn/haar favoriete sport te beoefenen, zijn/haar huidige werk uit te voeren of dat kinderen niet gewoon kind kunnen zijn.

De Pace-Pro is een uniek hulpmiddel die comfort garandeert tijdens risicovolle sporten of beroepen en een kind weer kind laat zijn.

Lees meer over de Pace-Pro van Livit.

Lees hier hoe één van onze klanten haar droom achterna heeft kunnen gaan door het gebruik van de Pace-Pro.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer