“Sinds Ronald Lever van Livit via Reade aangepaste schoenen voor mij heeft gemaakt, kan ik weer van alles.”

Hiervoor had Bart na 8 kilometer wandelen altijd erge pijn in zijn voeten. Nu loopt hij met enige moeite 20 kilometer en na afloop nauwelijks pijn. Ook op zijn benen staan, ging niet langer dan 2 uur en daarna moest hij lang gaan zitten. Nu loopt hij als natuurgids rustig weer twee excursies van 2 uur achter elkaar door de bossen en duinen.

“Revalidatiearts A. Hoeksma van Reade voorspelde dat ik met nieuwe schoenen weer twee keer zover zou kunnen lopen. Maar daar was ik nog wat sceptisch over. Ik moest in het begin ook behoorlijk aan de schoenen wennen, maar na een paar weken kreeg ik de slag te pakken. Mijn eerste wandelreis heb ik al achter de rug, op naar de volgende!”

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer