Romporthesen

Als uw romp - het gebied tussen uw schouders en uw heupen - ondersteuning nodig heeft, gecorrigeert of beschermd moet worden, krijgt u een romporthese voorgeschreven.

Confectie orthesen zijn oplossingen die we uit voorraad kunnen leveren in standaard maten. Als deze niet bij u passen of de juiste functionaliteit bieden, hebben we een groot assortiment maatwerk oplossingen.

Stomaband LivitOnder confectie vallen bijvoorbeeld de stomaband, navelbreukband, kinderkorset, bekkenband en een romprugbandage. U kunt ook voor deze producten bij uw adviseur terecht. De adviseur zorgt ervoor dat het product voldoet aan uw persoonlijke situatie en is aanspreekpunt voor de nazorg.

Maatwerk orthesen worden gemaakt van kunststof, leer, stof of combinaties hiervan in onze eigen werkplaats in Dordrecht. Hier werken specialisten die uw persoonlijke orthese maken en ervoor zorgen dat u deze snel geleverd krijgt waar u dat wilt.

Navelbreukband LivitBuikbreukband LivitBekkenband LivitLiesbreukband Livit

Livit biedt unieke maatwerk oplossingen voor:

Korset

Steun bij rugproblemen

Lees meer

Pace-Pro®

Bescherming voor uw pacemaker

Lees meer

Scoliosebrace

Geeft tegendruk aan de rug

Lees meer

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer