Het spreekuur is bedoeld voor mensen die kousen nodig hebben of informatie willen hebben over de mogelijkheden van therapeutische kousen. Naast spreekuren in de Thuiszorgwinkels in Katwijk, Leiderdorp, Amsterdam en Haarlem kunt u vanaf 7 augustus ook op het volgende adres terecht:
* Florence Gezondheid en Zorgwinkel, Koningin Julianalaan 40-41: om de week op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur (even weken)

Bij vermoeide, gezwollen, pijnlijke of tintelende benen kunnen elastische kousen een aangename oplossing bieden. De klachten worden meestal veroorzaakt door stoornissen in de bloedsomloop. Een verminderde bloedsomloop vergroot de kans op oedeem en spataderen. Therapeutische kousen geven druk waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Uw klachten zullen daardoor verminderen en verdere problemen voorkomen.

Heeft u pijnlijke of vermoeide benen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor één van de bovengenoemde spreekuren via het nummer 088 – 245 2000. Denkt u eraan een verwijzing van uw huisarts mee te nemen?

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer