Exopulse Mollii Suit

Exopulse Mollii Suit is het eerste neuromodulatiepak ter wereld. Door een elektrisch signaal aan de spier te sturen, kan de spastische spier vervolgens ontspannen. Het gecombineerde effect van het ontspannen van de verkrampte spier en het activeren van de verzwakte spieren maakt dat je een actiever leven kunnen leiden met minder pijn. Het is een persoonlijk, ondersteunend medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het verlichten van de symptomen van neurologische aandoeningen zoals cerebrale parese, multiple sclerose, CVA of letsel aan het ruggenmerg.

Werking

Exopulse Mollii Suit is het eerste neuromodulatiepak dat helpt met elektrische stimulatie. Maar wat betekent dat eigenlijk? Neuromodulatie is een technologie die direct contact maakt met de zenuwen met als doel de natuurlijke biologische respons op te wekken. Exopulse Mollii Suit wordt gebruikt om de antagonist (de tegenovergestelde spier) van een spastische spier te stimuleren. Als bijvoorbeeld de biceps (de buigspier) spastisch of gespannen is, dan wordt het pak gebruikt om de triceps (de strekspier) te stimuleren. Door een natuurlijk reflexmechanisme zal de biceps vervolgens ontspannen. Het ontspannen van de spier zorgt voor een geleidelijke verbetering van de functie en kan ook gerelateerde pijn verlichten. Meer over de werking van Exopulse Mollii Suit lees je hier en de productbrochure vind je hier.

Gratis proefpassing aanvragen

Exopulse Mollii Suit uitproberen

Maak hier een afspraak om de Exopulse Mollii Suit uit te proberen

Aanvragen

Indicaties

 • Multiple sclerose (MS)
 • Cerebrale parese
 • CVA
 • Ruggenmergletsel

Contra-indicaties

Exopulse Mollii Suit mag niet worden gebruikt:

 • Wanneer bij de gebruiker elektronische medische hulpmiddelen geïmplanteerd zijn, die door magneten gestoord kunnen worden, bijvoorbeeld shunts.
 • In combinatie met elektronische levensondersteunende apparaten of apparaten die in het hoogfrequent gebied werken.
 • Samen met ECG-apparaten. Er bestaat het gevaar dat Exopulse Mollii Suit de werking van bovenstaande soorten apparaten stoort.

Gebruik Exopulse Mollii Suit in combinatie met één van de volgende omstandigheden alleen na consultatie van een arts:

 • Aandoeningen aan hart en bloedvaten
 • Maligniteit (kanker)
 • Infectieziekten
 • Koorts
 • Zwangerschap
 • Huidziekten, uitslag of andere huidproblemen
 • Samen met een ander medisch hulpmiddel of medicamenteuze behandelingen.

Vraag nu een gratis proefpassing aan!

Wilt u ontdekken wat Mollii Suit voor u kan betekenen? Vraag dan nu een gratis proefpassing aan. Onze erkende orthopedisch adviseurs staan graag voor u klaar. Een proefpassing aanvragen gaat via onderstaand formulier. U kunt ook mailen, chatten of bellen met onze klantenservice.

Gratis proefpassing aanvragen

Exopulse Mollii Suit uitproberen

Maak hier een afspraak om Exopulse Mollii Suit uit te proberen

Aanvragen

Hoe Exopulse Mollii Suit Truus nieuw perspectief geeft

Truus Slingerland heeft Multiple Sclerose (MS) en deelt graag hoe Exopulse Mollii Suit haar in het dagelijks leven ondersteunt. Het maakt een enorm verschil voor Truus in haar leven. Zo kan ze activiteiten die haar voorheen niet lukte weer oppakken. Klik op onderstaande link om meer te lezen over hoe Exopulse Mollii Suit het leven van Truus heeft veranderd.

Lees meer

David heeft MS en past Exopulse Mollii Suit

Disclaimer

De resultaten met Exopulse Mollii Suit die u op deze pagina ziet of leest, zijn situatie- en persoonsafhankelijk. De getuigenissen van de afgebeelde personen zijn niet representatief voor de ervaring van elke patiënt. De exacte resultaten en ervaring zullen voor elke patiënt uniek en individueel zijn.