Exopulse Mollii Suit

Exopulse Mollii Suit is het eerste neuromodulatiepak ter wereld. Door een elektrisch signaal aan de spier te sturen, kan de spastische spier vervolgens ontspannen. Het gecombineerde effect van het ontspannen van de verkrampte spier en het activeren van de verzwakte spieren maakt dat je een actiever leven kunnen leiden met minder pijn. Het is een persoonlijk, ondersteunend medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt voor het verlichten van de symptomen van neurologische aandoeningen zoals cerebrale parese, multiple sclerose, CVA of letsel aan het ruggenmerg.

Werking

Exopulse Mollii Suit is het eerste neuromodulatiepak dat helpt met elektrische stimulatie. Neuromodulatie is een techniek die direct op de zenuwen werkt om een natuurlijke reactie van het lichaam te stimuleren. Het Exopulse Mollii Suit wordt gebruikt om de tegenovergestelde spier van een spastische spier te stimuleren. Als bijvoorbeeld de biceps (de buigspier) gespannen is, wordt het pak gebruikt om de triceps (de strekspier) te stimuleren. Hierdoor ontspant de biceps door een natuurlijk reflexmechanisme. Dit helpt de spierfunctie geleidelijk te verbeteren en kan ook pijn verminderen. Meer informatie over Exopulse Mollii Suit lees je hier en de productbrochure vind je hier.

Indicaties

Exopulse Mollii Suit wordt gebruikt voor verschillende medische aandoeningen waarbij spasticiteit en spierproblemen een rol spelen. Mensen met deze aandoeningen ervaren vaak spasticiteit, wat leidt tot stijve en strakke spieren die hun bewegingen beperken. Het Exopulse Mollii Suit helpt deze spieren te ontspannen door de tegenovergestelde spieren te stimuleren, wat kan resulteren in verbeterde mobiliteit, minder pijn en een betere kwaliteit van leven. Het pak biedt een innovatieve en niet-invasieve benadering om de symptomen van spasticiteit te verlichten en de algehele spierfunctie te verbeteren.

 • Multiple sclerose (MS)
 • Cerebrale parese
 • CVA
 • Ruggenmergletsel

Contra-indicaties

Hoewel het Exopulse Mollii Suit veel voordelen biedt, zijn er ook enkele contra-indicaties waarmee rekening moet worden gehouden. Hoewel het Exopulse Mollii Suit veel voordelen biedt, zijn er ook enkele contra-indicaties waarmee rekening moet worden gehouden. Exopulse Mollii Suit mag niet worden gebruikt:

 • Wanneer bij de gebruiker elektronische medische hulpmiddelen geïmplanteerd zijn, die door magneten gestoord kunnen worden, bijvoorbeeld shunts.
 • In combinatie met elektronische levensondersteunende apparaten of apparaten die in het hoogfrequent gebied werken.
 • Samen met ECG-apparaten. Er bestaat het gevaar dat Exopulse Mollii Suit de werking van bovenstaande soorten apparaten stoort.

Gebruik Exopulse Mollii Suit in combinatie met één van de volgende omstandigheden alleen na consultatie van een arts:

 • Aandoeningen aan hart en bloedvaten
 • Maligniteit (kanker)
 • Infectieziekten
 • Koorts
 • Zwangerschap
 • Huidziekten, uitslag of andere huidproblemen
 • Samen met een ander medisch hulpmiddel of medicamenteuze behandelingen.

Proefpassen Mollii Suit

Het proefpassen van het Exopulse Mollii Suit is een belangrijke stap om te bepalen of het pak geschikt is voor u. Een getrainde specialist begeleidt u tijdens de proefpas-sessie. U kunt tijdens het proefpassen zelf ervaren hoe het pak werkt en welke effecten het heeft op uw spasticiteit en spierfunctie. Deze sessie biedt ook de gelegenheid om eventuele vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in het gebruik en onderhoud van het pak. Het proefpassen is essentieel om te kijken of Exopulse Mollii Suit goed bij u past en effectief is.

Lees meer

  Vraag nu een gratis proefpassing aan!

  Wilt u ontdekken wat Mollii Suit voor u kan betekenen? Vraag dan nu een gratis proefpassing aan. Onze erkende orthopedisch adviseurs staan graag voor u klaar. Een proefpassing aanvragen gaat via onderstaand formulier. U kunt ook mailen, chatten of bellen met onze klantenservice.

  Gratis proefpassing aanvragen

  Exopulse Mollii Suit uitproberen

  Maak hier een afspraak om de Exopulse Mollii Suit uit te proberen

  Aanvragen

  Hoe Exopulse Mollii Suit Truus nieuw perspectief geeft

  Truus Slingerland heeft Multiple Sclerose (MS) en deelt graag hoe Exopulse Mollii Suit haar in het dagelijks leven ondersteunt. Het maakt een enorm verschil voor Truus in haar leven. Zo kan ze activiteiten die haar voorheen niet lukte weer oppakken. Klik op onderstaande link om meer te lezen over hoe Exopulse Mollii Suit het leven van Truus heeft veranderd.

  Lees meer

  David heeft MS en past Mollii Suit

  In deze video ziet u hoe David Exopulse Mollii Suit voor de eerste keer past. Kijk mee hoe deze innovatieve technologie bijdraagt aan zijn comfort en welzijn.

  Kijk mee

  Disclaimer

  De resultaten met Exopulse Mollii Suit die u op deze pagina ziet of leest, zijn situatie- en persoonsafhankelijk. De getuigenissen van de afgebeelde personen zijn niet representatief voor de ervaring van elke patiënt. De exacte resultaten en ervaring zullen voor elke patiënt uniek en individueel zijn.