Livit Orthopedie Zwolle

servicepunt Floresstraat 5

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Zwolle Floresstraat kunt u terecht voor:

Adresgegevens
  • Floresstraat 5
  • 8022 ADZwolle
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Zwolle

Routebeschijving Livit Orthopedie Zwolle

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Hoogeveen

Ga de A28 op richting Meppel/Zwolle. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Hoogveen om de borden A28 richting Meppel/Zwolle te volgen. Vervolg uw weg op de A28. Volg na 37 kilometer de twee rechterrijstroken om afrit-20-Zwolle-Noord te nemen naar de N35 richting Almelo. Volg de middelste rijstrook om linksaf te slaan naar de Ceintuurbaan/N35. Sla rechtsaf naar de Meppelerstraatweg op. Sla linksaf naar de Lombokstraat. Sla rechtsaf naar de Floresstraat. Livit bevindt zich na 130 meter aan uw linkerzijde.

Vanuit Lelystad

Ga de N302 richting Almere/Emmeloord. Neem op beide rotondes de eerste afslag en rijd rechtdoor op opde N302/N307/ Houtribweg. Maak een flauwe bocht naar rechts richting de N307 en voeg in. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Dronterringweg/N307. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Hanzeweg/N307. Sla na 10 kilometer aan het einde van de weg rechtsaf naar de N50. Neem de oprit naar de N50 en volg de borden Kamoen-Zuid/Zwolle. Houd links aan en vervolg uw weg op de A50 en volg de borden A28/Zwolle/Apeldoorn. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Hattemerbroek om de borden A28 richting Zwolle te volgen. Neem afslag 20-Ring Zwolle (oost) richting Zwolle-Noord/Ring Zwolle (oost). Volg de rechterrijstrook om rechtsaf te slaan naar de Ceintuurbaan/N35 (borden Ring/Almelo). Sla rechtsaf bij de eerste dwarsstraat, de Meppelerstraatweg op. Sla linksaf naar de Lombokstraat. Sla rechtsaf naar de Floresstraat. Livit bevindt zich na 130 meter aan uw linkerzijde.

Parkeren

• In de directe omgeving
• Gratis

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus vanaf Zwolle treinstation
Bus 3 richting Berkum
Uitstappen bushalte Paulus Buysstraat

Looptijd 4 minuten

Steek de straat over bij het oversteekpunt. Loop terug in zuidwestelijke over de Meppelerstraat. Sla linksaf en loop voor het flatgebouw langs. U ziet Livit recht voor u.

Andere optie

U kunt ook lopend vanaf treinstation Zwolle naar Livit. Het is ongeveer 10 minuten lopen.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer