Livit Orthopedie Utrecht

servicepunt St. Franciscusdreef 38A

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Utrecht kunt u terecht voor:

Adresgegevens
  • St. Franciscusdreef 38A
  • 3565 ACUtrecht
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn wij flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Utrecht

Routebeschrijving Livit Orthopedie Utrecht

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Amersfoort

Ga de A28 op richting Utrecht. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Rijnsweerd om de borden A27 richting Hilversum/Amsterdam te volgen. Neem afslag 31-Maarssen/Ring Utrecht. Vervolg uw weg naar de Einthovendreef/Ring Utrecht/N230. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Albert Schweitzerdreef/N230. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Karl Marxdreef/N230. Neem op de roronde de derde afslag naar de Franciscusdreef. Sla de tweede weg linksaf in, sla meteen weer linksaf om de parallelweg van de Franciscusdreef in te gaan. Livit bevindt zich na 400 meter aan uw rechterzijde.

Vanuit Amsterdam

Ga de A2/s110 op richting Ring/Amersfoort. Houd links aan en ga de A2 op. Na ongeveer 25 kilometer volgt u de twee rechterrijstroken om afrit 6 t/m 8 te nemen naar de N230 richting Maarssen. Vervolg uw weg op de N230. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Franciscusdeef. Sla de tweede weg linksaf in, sla meteen weer linksaf om de parallelweg van de Franciscusdreef in te gaan. Livit bevindt zich na 400 meter aan uw rechterzijde.

Parkeren

  • In de directe omgeving
  • Gratis
  • Invalidenparkeerplaats aanwezig

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus vanaf Utrecht CS Jaarbeursplein.
Bus 3 richting Overvecht.
Uitstappen bushalte Franciscusdreef

Looptijd 1 minuut

Ga de het stuk van de Franciscusdreef op dat parallel ligt aan de hoofdweg. Livit bevindt zich na 140 meter aan uw linkerzijde.

Andere opties

Vanaf Utrecht Overvecht treinstation kunt u bus 122 richting Nw-Loosdrecht via Westerbroek. U stapt uit bij halte Klopvaart. Vanaf hier is het ongeveer 4 minuten lopen naar Livit.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer