Livit Orthopedie Tilburg

vestiging Prof. Stoltehof 3

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Tilburg kunt u terecht voor:

Adresgegevens

Libra revalidatie en Adiologie

  • Prof. Stoltehof 3
  • 5022 KE Tilburg
Contactgegevens
Openingstijden
  • Op deze locatie zijn onze adviseurs flexibel aanwezig. Wij plannen graag tijd voor u in, maak snel en gemakkelijk een afspraak via het online afspraakformulier.

Livit Orthopedie Tilburg

Routebeschrijving Livit Orthopedie Tilburg

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Breda

Neem de A27. Volg bij het knooppunt St. Annabosch de borden A58 richting Tilburg/Eindhoven. oud rechts aan bij de splitsing om op de A58 te blijven en de borden Hilvarenbeek/Tilburg-Oost te volgen. Neem afslag 10-Hilvarenbeek naar de N269 richting Hilvarenbeek/Tilburg-Oost. Sla rechtsaf naar de N269. Neem afslag Beekse Bergen richting Beekse Bergen. Voeg in op de Tilburgseweg. Sla linksaf naar de Abrosiusweg. Vervolg uw weg naar de Hilvarenbeeksewg. Sla rechtsaf naar de Professor van Buchemlaan. Sla nogmaals rechtsaf naar de Professor Stoltehof. Hier kunt u parkeren. Livit bevindt zich in het ziekenhuis.

Vanuit Den Bosch

Voeg in op de A2 richting Tilburg/Eindhoven. Volg de twee rechterrijstroken bij knooppunt Vught om de borden A65 richting Ring-West/Tilburg te volgen. Vervolg uw weg over de A65. Vervolg uw weg naar de N65/Helvoirtseweg (borden Vught-Zuid/Tilburg). Weg vervolgen naar de Rijksweg en de A65. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt De Baars om de borden Hilvarenbeek/Tilburg te volgen. Voeg in op de A58. Neem afslag 10-Hilvarenbeek naar de N269 richting Hilvarenbeek/Tilburg. Sla rechtsaf naar de Kempenbaan (borden Tilburg/Waalwijk). Sla linksaf naar Ringbaan Zuid. Sla linksaf naar de Professor Buchemlaan. Sla vervolgens weer linksaf naar het Professor Stoltehof. Hier kunt u parkeren. Livit bevindt zich in het ziekenhuis.

Parkeren

● Op het terrein
● Houd rekening met betaald parkeren
● Invalidenparkeerplaatsen beschikbaar

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Beste optie

Neem de bus vanaf Tilburg Centraal treinstation.
Bus 1, 3, 5 richting Elisabeth Ziekenhuis.
Uitstappen bushalte Sint Elisabeth Busstation.

Looptijd 3 minuten

Loop in noordoostelijk richting over de Professor Buchemlaan. Sla de tweede straat rechtsaf de Professor Stoltehof in. Livit bevindt zich in het ziekenhuis gebouw aan het einde van de straat.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze tevreden zijn. Livit wordt gewaardeerd met gemiddeld een 8,2 (gemiddelde over de afgelopen 2 maanden).

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer