Livit Orthopedie Meppel

vestiging Schoolstraat 7

Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

locatie

Bij Livit Orthopedie Meppel kunt u terecht voor:

Adresgegevens
  • Schoolstraat 7
  • 7941 CAMeppel
Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00

Livit Orthopedie Meppel

Routebeschrijving Livit Orthopedie Meppel

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Hoogeveen

 

Ga de A37 op vanaf de De Vos van Steenwijklaan en Meester Cramerweg. Neem de A28 naar de N851 in Rogat. Neem afrit 24-de Wijk vanaf de A28. Ga verder op de N851. Rijd naar de Schoolstraat in Meppel. Sla rechtsaf om op de Schoolstraat te blijven. De vestiging van Livit bevindt zich links.

Zwolle

 

Ga de A28 op. Ga verder op de A28 naar Meppel. Neem afrit 2-Meppel vanaf de A32. Ga verder op de Hoogeveenseweg. Neem de Burgemeester Knopperslaan en Ceintuurbaan naar de Schoolstraat. Sla rechtsaf om op de Schoolstraat te blijven. De vestiging van Livit bevindt zich links.

Parkeren

U kunt ons vinden aan de achterzijde van het Medisch Spectrum naast het Greijdanus college. We kijken uit op het parkeerterrein van het Medisch Spectrum. Ingang is aan de voorkant van het gebouw. Parkeren is gratis.

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Vanaf treinstation Meppel loop je naar de bushalte ”Station” (1 minuut).  Vanaf bushalte station kun je de bus: 20, 32 of 40 nemen.

Stop bij de bushalte ‘Hugo de Grootstraat’. Vanaf ‘Hugo de Grootstraat’ is het 2 minuten lopen. Ga in westelijke riching op de Ceintuurbaan naar het Noordeinde

Sla linksaf naar het Noordeinde

Sla linksaf naar de Schoolstraat

U kunt ons vinden aan de achterzijde van het Medisch Spectrum naast het Greijdanus college. We kijken uit op het parkeerterrein van het Medisch Spectrum. Ingang is aan de voorkant van het gebouw.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer