Livit Orthopedie Breda

vestiging Stadionstraat 11 A1 - NAC Stadion

Wij zijn te vinden bij het stadion van NAC aan de Stadionstraat 11-1. Onze adviseurs houden diverse spreekuren in de regio en zijn flexibel aanwezig. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via ons online afspraakformulier.

Adresgegevens

U kunt ons vinden op terrein P5 NAC stadion naast Fitmasters en tegenover de SVB bank. Er is gratis parkeren voor de deur.

  • Stadionstraat 11 A1 - NAC Stadion
  • 4815 NCBreda
Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00

Livit Orthopedie Breda

Routebeschrijving Livit Orthopedie Breda

Met de auto

Plan uw route via Google Maps

Vanuit Utrecht

Ga de A27 op richting Ring Utrecht (zuid)/Breda. Bij knooppunt Hooipolder houdt u rechts aan om de borden richting Waalwijk/Oosterhout-West te volgen. Volg de rechterrijsktroken om rechtsaf te slaan naar de A59 (borden Osterhout-West/Roosendaal). Houd links aan bij het knooppunt Zonzeel om de borden A16 richting Roosendaal/Antwerpen te volgen. Neem afslag 17 naar Prinsenbeek richting Breda-Noord. Houdt links aan om linksaf te slaan naar de Backer en Ruebweg (borden Breda-Noord). Na ongeveer 1,5 kilometer slaat u rechtaf naar de Veldsteen. Vervolg uw weg naar de Rat van Verleghstraat. Sla linksaf naar de Stadionstraat. Na ongeveer 300 meter de weg volgen heeft u het stadion bereikt. Livit bevindt zich vanaf hier in rechterhoek van het stadion.

Vanuit Tilburg

Neem de A58 richting Breda. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Galder om borden A16/A58 richting Breda-West/Roosendaal te volgen. Ga verder op de A16. Neem afslag 17 naar Prinsenbeek richting Breda-Noord. Houdt links aan om linksaf te slaan naar de Backer en Ruebweg (borden Breda-Noord). Na ongeveer 1,5 kilometer slaat u rechtaf naar de Veldsteen. Vervolg uw weg naar de Rat van Verleghstraat. Sla linksaf naar de Stadionstraat. Na ongeveer 300 meter de weg volgen heeft u het stadion bereikt. Livit bevindt zich vanaf hier in rechterhoek van het stadion.

Parkeren

• Op parkeerterrein P5 van het stadion
• Op industrieterrein Steenakker
• Gratis

Openbaar vervoer

Plan uw route via 9292.nl of bel 0900-9292

Neem de bus vanaf Breda Centraal treinstation.

Beste optie

Bus 2 richting Haagse Beemden.
Uitstappen bushalte Stadion NAC.

Looptijd 2 minuten

Loop in noordwestelijke richting langs de Lunetstraat . Sla linksaf naar de Stadionstraat. Livit zit in de verste hoek van het stadion.

Feedback?

Is deze routebeschrijving duidelijk genoeg? Mail uw feedback naar: klantenservice@livit.nl. Hartelijk dank.

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer