Steunkousen - Livit Orthopedie

Per 24 oktober neemt Livit Orthopedie alle activiteiten op het gebied van steunkousen over van Huid- en Oedeemtherapiepraktijk Oederma. Dit betekent een forse uitbreiding van de therapeutische kousenactiviteiten van Livit in het Brabantse rivierengebied.

Operationeel Manager Ton de Voogd van Livit zegt over de overname: “Wij zijn enorm trots op de overname van Oederma en doen er alles aan om klanten snel bij Livit thuis te laten voelen. Om hen goed te helpen en de overgang soepel te laten verlopen, blijven wij op de vertrouwde locaties zitten. Klanten zijn bij Livit aan het juiste adres voor de beste kwaliteit steunkousen en deskundig advies!”

Meer weten over de overname of over Oederma? Neem contact op met de klantenservice via  (088) 245 20 00 of kijk op onze locatiepagina.

 

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer