Onlangs is Marissa Meijer, ergotherapeut bij Rijndam Revalidatie, in Oeganda geweest met twee op maat gemaakte protheses, mede mogelijk gemaakt door Livit Orthopedie. Ze heeft de accountant van diverse bakkerijen, Milly, weer ‘benen’ gegeven om zich te richten op een vervolgstap in haar verdere carrière door middel van intensieve revalidatie en het op maat maken van de protheses.

Tien dagen later, de laatste dag dat Marissa in Oeganda was, kan Milly door deze protheses van Livit al een uur lopen met krukken en een looprek. Zelfs over onverharde grond en gras en kan ze hellingen op en af. Ook kan ze al opstaan van de grond met twee steunpunten en de protheses zelf aan en uittrekken.

“Wat een succeservaring heb ik hier gehad in Oeganda! Door deze levensveranderende situatie voor Milly, is haar droom werkelijkheid geworden”, aldus Marissa.

Livit Prothese Oeganda  Livit Prothese Oeganda

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer