Voor wie dacht dat onze orthopedisch adviseurs alleen maar in hun paskamer zitten, heeft het helemaal mis. Zo gaf protheseadviseur Thomas Heemskerk onlangs een zwem/waterpolo  clinic in het zwembad van Sophia Revalidatie in Den Haag. En omdat Thomas zelf een onderbeen mist, weet hij ook vanuit eigen ervaring hoe je moet zwemmen met een prothese.

Deelnemers prothese Zwemles Clinic Sophia

Onze revalidanten leerden door veel verschillende zwemoefeningen hoe ze hun stomp kunnen trainen, waardoor deze sterker wordt en je je conditie verhoogt. Het werd een leuke en pittige zwemtraining die voor alle deelnemers zeker voor herhaling vatbaar was.

Thomas: ‘Ik geef al lange tijd waterpolo training aan mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Om dit nu ook een keer als onderdeel van mijn dagelijks werk te doen was geweldig! Alle deelnemers waren razendenthousiast. Er is met een onderbeenamputatie veel meer mogelijk is dan je denkt. En dat heeft iedereen ervaren. Nu nog hopen dat ze ook op waterpolo gaan, de mooiste watersport die er is!’

Deelnemers waterpolo les van Livit bij zwem clinic sophia

Wil je tips over sporten met een prothese? Lees hier onze tips.

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer