In samenwerking met Ottobock biedt Livit een unieke ervaring voor klanten met een prothese. Tijdens speciaal georganiseerde bijeenkomsten kan de KENEVO (een unieke en moderne knie) niet alleen bekeken worden, maar ook echt uitgeprobeerd worden! Dat doen we natuurlijk niet alleen. Naast uw revalidatieteam met onder andere revalidatieartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten staat een technisch team van Ottobock met raad en daad paraat.

Door het hele land

Livit organiseert de bijeenkomsten in de week van 13 tot en met 17 februari bij diverse revalidatiecentra. Zo zijn wij bij Sophia revalidatie in Den Haag, Rijndam revalidatie in Dordrecht, Adelante revalidatie in Hoensbroek, revalidatie Klimmendaal in Arnhem, Den Bosch, Libra revalidatie, Eindhoven Blixembosch en het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. De klanten die hiervoor in aanmerking komen, zijn samen met het revalidatieteam uitgenodigd.

Training revalidatieteams
Livit en Ottobock hebben de revalidatieteams in januari al getraind om met elkaar de bijeenkomsten tot een groot succes te maken en onze klanten goed te helpen. U kunt daarom met een gerust hart met al uw vragen terecht.
Unieke eigenschappen

livit protheseknie
De KENEVO is speciaal ontwikkeld voor klanten  met een geringere mobiliteit die tóch een grote mate van stabiliteit en zekerheid wensen. Als geen ander stelt de KENEVO de gebruiker in staat meer te bewegen en daardoor onafhankelijker te zijn. De KENEVO past zich aan aan de behoeften van de gebruiker. Zo ‘groeit’ de prothese mee tijdens het revalidatieproces of wordt de beweeglijkheid juist beperkt wanneer er meer zekerheid nodig is. Daarmee is de KENEVO bij uitstek geschikt in alle situaties van het dagelijks leven.

Terug naar overzicht

Goede redenen om bij Livit langs te komen

afbeelding

Klanttevredenheid

Wij leren graag van feedback en vragen onze klanten doorlopend of ze tevreden zijn. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,3. (gebaseerd op 24.000 klant reacties)

afbeelding

Altijd dichtbij

Met meer dan 400 locaties zijn wij altijd bij u in de buurt.

afbeelding

We staan voor u klaar

Onze 155 orthopedisch adviseurs vinden samen met u de beste oplossing.

afbeelding

Persoonlijk en op maat

Hoe wij het hulpmiddel maken dat het beste bij u past? Door uw persoonlijke wensen te combineren met onze kennis en expertise. En u ondersteuning en persoonlijk advies te geven, zodat u weer vrij kunt bewegen.

afbeelding

Innovatie

We werken met de nieuwste materialen en digitale technieken. Zo bieden wij u garantie op kwaliteit en een optimaal comfort.

afbeelding

Goed geregeld

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. En regelen de vergoeding van uw hulpmiddel rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.

illustratie

Afspraak maken

Bel (088) 245 20 00 voor een afspraak bij u in de buurt. Of maak online een afspraak.

Afspraak maken
illustratie

Klantenservice

Heeft u een vraag of hulp nodig? Wij helpen u graag verder.

Klantenservice
illustratie

Innovatie

Nieuwe technologieën, nieuwe materialen, nieuwe toepassingen.

Lees meer