Samenwerken met Livit in de voetzorg

Word ook een partner van Livit Orthopedie en sluit je aan bij VoetExpert

Wat is VoetExpert?

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. Alle VoetExpert partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen (geografisch) gebied en werken als regionale dealer volgens de kwaliteitsstandaarden van Livit. VoetExpert partner zijn betekent werken onder de paraplu van Livit met de vrijheid van het eigen ondernemer zijn. Onze partners weten als geen ander hoe zij hun regio het best kunnen bedienen. Alle VoetExpert partners mogen exclusief gebruik maken van onze innovaties, zoals onze Ambulo schoenenlijn.

Waarom VoetExpert?

Samen met onze partners kunnen wij onze klanten nog beter helpen. Wij geloven in zorg dichtbij: in het eigen dorp of in de eigen wijk. Onze partners worden kritisch door ons geselecteerd en begeleid. Wij kijken bij de selectie van onze partners naar

  • klanttevredenheid,
  • verwijzers tevredenheid,
  • leveringsbetrouwbaarheid en
  • de kwaliteit van het product

Verder kijken wij ook naar de mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen en of men voldoet aan de geldende erkenningseisen, zoals die van de SEMH.

VoetExpert Partners

Wie gingen u voor? Vind onze Voetexpert Partners hier.

Ook interesse om partner van Livit te worden?

Vul uw hieronder uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Sjaak Egmond -maatschoenmaker en partner van VoetExpert

Binnen het VoetExpert concept kon ik mijn droom realiseren. Door gebruik te maken van de nieuwste productiemethoden, administratieve systemen en de beste contracten met alle zorgverzekeraars die VoetExpert mij biedt, kan ik me volledig richten op wat ik het beste kan en liefste doe: het maken van goede voorzieningen voor mijn cliënten en het geven van persoonlijk advies en service. Eigenlijk heb ik zo het beste van twee werelden en mijn cliënten dus ook!

Lees zijn verhaal