Maatschoenmaker Van Egmond – VoetExpert partner

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. VoetExpert partner Sjaak Egmond stelt zicht voor.

Welkom bij Maatschoenmaker Van Egmond, uw VoetExpert partner in Nuenen

Vroeger hielp ik mijn vader al graag in zijn schoenmakerij in Nuenen. Met mijn handen werken, een product maken, de mogelijkheid om mensen te kunnen helpen. Die ambities passen mij erg goed en kan ik allemaal kwijt in het mooie vak van Orthopedisch Schoentechnicus. Na mijn opleiding aan de Dutch HealthTec Academy in Utrecht mocht ik mezelf schoen technisch voorzieningenmaker, leestenmaker en orthopedisch schoentechnicus noemen. Het begon daarna als snel te kriebelen om mijn eigen naam te verbinden aan mijn producten en diensten. Ik wilde ondernemen en passende zorg leveren vanuit mijn eigen visie.

“VoetExpert is voor mij dé ideale manier om te kunnen ondernemen binnen de orthopedische schoentechniek”

Sjaak Egmond

Het beste van twee werelden

Binnen het VoetExpert concept kon ik mijn droom realiseren. Door gebruik te maken van de nieuwste productiemethoden, administratieve systemen en de beste contracten met alle zorgverzekeraars die VoetExpert mij biedt, kan ik me volledig richten op wat ik het liefste doe: het bieden van een passende schoentechnische oplossing voor mijn cliënten en het geven van persoonlijk advies en service. Eigenlijk heb ik zo het beste van twee werelden en mijn cliënten dus ook!

Op 1 juli 2017 is de Maatschoenmaker Egmond gestart, in het schoenherstelbedrijf van mijn vader, waar ik heel trots op ben. U kunt bij mij terecht voor Orthopedische schoenen, orthopedische aanpassingen aan uw schoenen of steunzolen. En mochten we constateren dat u wellicht nog andere orthopedische ondersteuning nodig heeft, dan kan ik u zo doorverwijzen naar mijn collega’s binnen VoetExpert. Alle orthopedische service vanuit een plek dus.

Over VoetExpert

Livit Ottobock Care werkt in de regio samen met partnerbedrijven in de orthopedische technologie. Deze samenwerking noemen wij VoetExpert. Door onze krachten te bundelen kunnen VoetExpert partners hun klanten het beste van beide werelden bieden: het maatwerk en de persoonlijke service van een lokale orthopedische schoenmaker in combinatie met de (schaal)voordelen van een landelijk bedrijf. Omdat wij contracten met alle zorgverzekeraars hebben én gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen in de orthopedie, zijn klanten altijd verzekerd van de beste zorg.

Stichting SOHN 

Alle VoetExpert partners zijn ook lid van Stichting Sohn. De  Stichting Orthopedische Hulpmiddelenzorg Nederland (kortweg SOHN) zet zich in voor professionalisering, continuïteit en digitalisering van de complexe orthopedische hulpmiddelenzorg branche om zo hoogwaardige zorgkwaliteit voor patiënten toekomstbestendig te maken en te houden. 

Lid van SEMH 

De SEMH  is een Stichting die de goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen. De door de SEMH erkende leverancier is een professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen bent u bij de erkende leverancier in goede handen. Alle onze VoetExpert partners zijn door  Semh gecertificeerde zorgleveranciers. 

VoetExpert partner worden?

VoetExpert is een ‘shared-service’ concept voor lokale (startende) ondernemers die maximale aandacht aan hun klanten willen besteden en een mooi product willen leveren. Alle VoetExpert partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen (geografisch) gebied en werken als regionale dealer volgens de kwaliteitsstandaarden van Livit Ottobock Care.

Lees meer