Uw vraag zit hier vast bij

Orthopedische Pantoffels

 • U kan alleen gelijktijdig met de bestelling van uw orthopedische schoenen, orthopedische maatpantoffels bestellen. In dit concept kunnen er geen voorzieningen in de schacht worden gemonteerd. Wilt u orthopedische maatpantoffels inclusief voorzieningen zoals schachtversteviging? Dan spreken we niet meer over pantoffels, maar over orthopedische schoenen.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische pantoffels kosten € 315 per paar en worden niet door de zorgverzekering vergoed.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische schoenen kunnen helpen bij een breed scala aan voetklachten, enkelklachten en heup- en rugklachten. Maar ook bij aandoeningen zoals artrose, diabetes, neuropathie en platvoeten.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische pantoffels worden gemaakt op uw bestaande orthopedische leest. Op het moment dat u nieuwe orthopedische schoenen laat aanmeten, kunt u direct de kleur en uitvoering van de orthopedische pantoffels met uw adviseur bespreken.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Als je voor het eerst orthopedische schoenen gaat dragen kan het zijn dat je moet wennen. Zorg er daarom voor dat je de schoenen goed inloopt. Begin op de eerste dag met een half uur en op de tweede dag een uur. Daarna draag je de schoenen elke dag één uur langer. Krijg je last, verminder de draagtijd dan totdat het beter gaat. Na ongeveer twee weken zijn de schoenen ingelopen en kun je ze de hele dag dragen. 

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische schoenen zijn schoenen voor mensen die door verschillende oorzaken geen passende schoenen kunnen vinden in de schoenwinkel. Bij Livit Ottobock Care kun je terecht voor orthopedische schoenen voor zowel dames, heren als kinderen en voor veiligheidsschoenen.
  Wij maken en leveren OSA- en OSB-schoenen, maar ook aan veiligheidsschoenen, orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, orthopedische pantoffels en verbandschoenen.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Niet alle confectieschoenen zijn geschikt bij voetproblemen. Maar wist u dat er comfort confectieschoenen verkrijgbaar zijn die uw voeten de juiste ondersteuning bieden? Deze schoenen vind je in gespecialiseerde schoenenwinkels. U kunt hiervoor online zoeken naar ‘comfortschoenen’ of ‘schoenen voor moeilijke voeten’. Wat bieden deze schoenenwinkels en waar moet je op letten? Lees er hier meer over.

  Lees uitgebreid antwoord