Uw vraag zit hier vast bij

Badschoenen

 • Voor mensen die hun voeten niet kunnen belasten zonder de ondersteuning van orthopedische schoenen bieden badschoenen grip, ondersteuning en bescherming op vochtige plekken, zoals het zwembad of de badkamer.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Badschoenen worden net als uw orthopedische schoenen op maat gemaakt.
  Uw klachten worden uitvoerig besproken, daarna worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Verder maken we blauwdrukken van uw voeten en bekijken we uw looppatroon.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Ja, badschoenen worden in de meeste gevallen vergoed. Informeer bij uw adviseur als u hier vragen over heeft. In sommige aanvullende verzekeringspakketten wordt de eigen bijdrage geheel of deels vergoed. Of dat ook voor u geldt, kunt u het beste navragen bij uw zorgverzekeraar.

  Lees uitgebreid antwoord
 • Orthopedische schoenen zijn schoenen voor mensen die door verschillende oorzaken geen passende schoenen kunnen vinden in de schoenwinkel. Bij Livit Ottobock Care kun je terecht voor orthopedische schoenen voor zowel dames, heren als kinderen en voor veiligheidsschoenen.
  Wij maken en leveren OSA- en OSB-schoenen, maar ook aan veiligheidsschoenen, orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen, orthopedische pantoffels en verbandschoenen.

  Lees uitgebreid antwoord