Steunzolen

Steunzolen

Steunzolen zijn op maat gemaakte voetbedden, die u in uw confectieschoenen kunt dragen. Ze bieden ondersteuning aan de voeten en aan de voetbogen. Steunzolen worden ook wel; voetzolen, inlegzolen en correctiezolen genoemd.

Om te kunnen beoordelen hoe uw klachten kunnen worden verminderd, maken wij eerst een voetanalyse. Dit gebeurt op basis van een voetdrukmeting. De opbouw van uw eventuele steunzolen wordt daar nauwkeurig op afgestemd.

Steunzolen laten aanmeten, hoe werkt dat?

Bij uw eerste bezoek aan Livit maken we samen met u een voetanalyse en bespreken we uw klachten. Daarna meten we u de steunzolen aan. Het aanmeten van steunzolen gebeurt met een voetafdruk. Het maken van een voetafdruk gebeurt op één van de volgende 3 manieren:

  • digitale scan.
  • schuimdoos: u zet uw voet op een schuimdoos en deze wordt in het schuim gedrukt.
  • podotrack of een blauwdruk, waarmee een afdruk van uw voet wordt gemaakt.

Na het meten van uw voetafdruk gaan wij aan de slag met het maken van uw steunzolen. Twee weken later zijn uw steunzolen gereed en kunt u ze ophalen bij uw Livit-vestiging.

In nog geen 2 minuten laten wij u graag zien wat u kunt verwachten als u steunzolen laat aanmeten. Zo bent u alvast goed voorbereid op uw eventuele eerste afspraak met een van onze adviseurs.

                               Afspraak maken

Gratis Voetdrukmeting laten maken.

Als u last heeft van voet- of rugklachten is het fijn om advies te krijgen van een deskundige. Door een juist advies kunnen uw klachten worden verholpen. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor een voetdrukmeting. Door onze landelijke dekking kunt u altijd terecht bij een van onze voeten-experts bij u in de buurt!
Klik op het plaatje hieronder voor meer informatie over de voetdrukmeting.

Verschillende Steunzolen.

Er zijn verschillende soorten steunzolen: steunzolen voor dagelijks gebruik, steunzolen om mee te sporten en speciale steunzolen voor in werk- en veiligheidsschoenen. Naast steunzolen voor volwassenen maken wij ook steunzolen voor kinderen.

Steunzolen voor dagelijks gebruik

Steunzolen kunnen helpen bij voet- of rugklachten.

Lees meer

Steunzolen bij sport

Tijdens het sporten heeft u andere steunzolen nodig dan bij het gewone, dagelijkse bewegen.

Lees meer

Steunzolen voor veiligheidsschoenen

Als u veiligheidsschoenen draagt en steunzolen nodig heeft, is het belangrijk dat u de juiste steunzolen kiest.

Lees meer

Heb ik een verwijzing van een arts nodig?

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met voetproblemen en klachten die daarmee te maken hebben, kunt u altijd bij Livit terecht. Voor een afspraak met een van onze orthopedisch adviseurs heeft u geen verwijzing van uw arts nodig.

                               Afspraak maken

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u meer informatie over onze steunzolen?

Meer informatie over het gebruik van steunzolen? Klik hieronder op de links om onze product folder en gebruikershandleiding te lezen. Daarin staat alles wat u moet weten over de steunzolen van Livit.

Livit product folder Steunzolen

Livit gebruikershandleiding Steunzolen

beoordeling

Jessie - 3-8-2017

De hulp die Livit mij bood toen ik aanhoudende voetklachten had heeft een enorme impact gemaakt op mijn dagelijks leven: ik kan weer naar hartelust wandelen! Het personeel is inlevend en deskundig. Zeker een aanrader!

beoordeling

Piet - 17-8-2017

Prima ervaring, makkelijk om een afspraak te maken en een goede ervaring met de betreffende medewerker.

beoordeling

Wim - 02-08-2016

Goede communicatie, snelle service, goede samenwerking met arts en therapeuten.

Over Livit

Bij Livit Orthopedie doen we er alles aan om uw pijn te verlichten en uw bewegingsvrijheid terug te geven. Wij helpen u bij het vinden van oplossingen die bij uw voeten én bij uw persoonlijke wensen en levensstijl passen. Wij helpen bij het aanmeten van uw steunzolen en we zoeken samen met u naar de best mogelijke oplossing voor uw voetklachten.

Livit heeft een landelijke dekking. Er is dus altijd een voeten-expert van ons bij u in de buurt. Maak vrijblijvend een afspraak.

                               Afspraak maken